6 български песни за отлична нова учебна година

0

Училището е мястото, в което всеки от нас е преживял едни от най-съкровените и незабравими моменти в живота си. С училището започва нашия истински живот – животът на големите, вече пораснали деца.

С учителите всяка една красива дума и стихотворение става част от нашето богатство – богатството на знанието и опознаването на света.

С всяко междучасие нашите приятели стават все по-верни, а лудориите – все по-големи! Е, не си ли спомняте само хубавите мигове сега, когато отново е 15 септември? Не Ви ли се иска отново да сте деца и отново да изживеете трепетите от изучаването на първите думи, на първата шестица, на първото влюбване?

Не искате ли отново да сте деца? Ние от delo.bg Ви подаряваме тези 6 песни, с които пожелаваме на учениците отлична нова учебна година! А на Вас, порасналите деца – техните родители желаем все по-често да си спомняте ученическите мигове, не само на 15 септември!

Росица Кирилова – „Учителко, целувам ти ръка“

Васил Найденов – „Междучасие“

Георги Христов – „Момичетата от нашия клас“

Тоника СВ – „Един неразделен клас“

ВГ „Тик так“ – „Училищно реге“

Братя Аргирови и Росица Кирилова – „Сбогом, клас“

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg