5 истини за красавиците

0

Благодарение на скромния опит, който имаме с жените, стигнахме до няколко истини. Ето някои от тях:

самотна

1. Красивиците са самотни – тук не става дума за жените, които постоянно твърдят, че никой не е на нивото им. Трудно е да си представиш, че дългократата богиня, притежаваща очи на сърна и огромна гръдна обиколка, би ти обърнала внимание. Красавиците често са подминавани поради тази причина – защото често се подценяваме и решаваме, че прекрасното момиче няма да ни обърне внимание. Другата причина, поради която жените са самотни, е, че мъжете, които ги свалят, демонстрират качества, които нямат, а това си личи.

злато

2. Красивите жени не търсят пари – повечето красиви жени съчетават огромна палитра от качества, които им позволяват да водят независим охолен живот. Колкото и да смятаме обратното, наистина има жени, които сами си купуват лъскавите мощни автомобили, в които едва се подават зад волана. Как стигнахме до извода ли? Богатите мъже са по-малко от красивите жени и няма как всяка красива жена да е получила автомобила си даром. Другата причина се крие в доброто възпитание, което младите девойки получават, но често се случва да забравят с времето.

ловец

3. Красавиците обичат да ловуват – красивите и умните жени често са сваляни от богати и грозновати чичковци, които могат да предложат пари и някое по-голямо шкембе. Поради тази причина нормалните момчета се отказват да преследват момичето на мечтите си и се налага на нежната част от човечеството да свърши работата. Няма по-сексапилно нещо от жена, която е готова да спечели мъжа си!

сексът

4. Леглото – на няколко пъти вече споменахме, че красивите жени са самотни. Повечето от красавиците нямат голям опит в креватните изпълнения и са пасивната част от двойката. Трябва да бъдем по-нежни и търпеливи към красавиците, които нямат навъртян километраж.

домакиня

5. Красотата има срок на годност – красавиците често търсят принца на мечтите си и когато го намерят – спират да изглеждат като принцесите от приказките. Причината тук е проста – те вече са намерили своята половинка и смятат, че не е нужно да се докарват за другите.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg