2-годишно дете падна в клетката на гепард (видео)

0

Малко момченце падна в клетката на хищен гепард в зоологическата градина на Кливланд, САЩ. Инцидентът е станал в следобедните часове на съботния 11 април. Детето е паднало от височина 10-12 метра докато надничало от парапетите на огражденията, оставено без наблюдение да търси къде се е скрила голямата котка.

cheetah, гепардСътрудници в зоопарка разказаха, че родителите на двегодишното момче, осъзнали какво се е случило, са скочили веднага след него, за да го спасят от опасното животно. Майката и бащата на детето го извадили от клетката преди да пристигнат на мястото на разминалата се на косъм трагедия медиците и пожарните коли.

Истински късмет е, че гепардът не е нападнал детето, майката и бащата в клетката си, коментират гледачите на големия гепард. Момчето е пострадал от височината, от която е паднал, а не от съприкосновение с хищника.

То е получило леко нараняване на едното от крачетата си при падането. Настанено е веднага след инцидента в болница за лечение. Днес, неделя, 12 април 2-годишния млад мъж е бил изписан от лекарите за домашно наблюдение.

cheetah, гепардВеднага след инцидента всички посетители на зоологическата градина били помолени да напуснат парка с животните, след което атракциона бил затворен до края на деня. Управата на зоопарка в Кливланд ще подаде сигнал до прокуратурата, че по време на следобедната си разходка родителите на малкото момче са застрашили живота му като не са го наблюдавали по време на обиколката покрай клетките на хищниците.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg