Благовест Асенов: Гей парадът е провокация срещу България

0

Благовест АсеновНа 27 юни за осми пореден път по централните столични улици ще премине гей парад. В същия ден „Национална Съпротива“ организира протестен митинг пред Столична община срещу кмета на София Йорданка Фандъкова. Това е и темата на разговора ни с Благовест Асенов от националистическата формация.

Г-н Асенов, защо и тази година излизате на контрапротест в деня на гей парада?

– Защото виждаме, че содомистката пропаганда е много агресивна. И тази година исканията им са насочени към децата на България. Целта им отново е чрез образованието да промиват мозъците на малките деца, за да могат да създадат една безлична маса, която след време да не се съпротивлява срещу нищо. Гей парадът е една провокация срещу България и срещу народа. С анти-гей шествието единственото, което можем да постигнем е да се опитаме да опонираме на пропагандата, която се води от държавата, да се наложи педерастията в държавата.

Кой стои зад тази провокация?

– Провокацията идва от чужбина. Видяхме, че 18 посолства подкрепиха гей парада. Явно като приоритет във външната политика на САЩ и ЕС е налагането на содомията.

Как приехте новината, че 18 посланици подкрепиха прайда?

– По-добре е посланиците да гледат проблемите на собствените си държави и да не се бъркат във вътрешните работи на България. Ако ние не бяхме управлявани вече 70 години от чужди марионетки, независимо дали комунисти или демократи, сега тези посланици щяха да бъдат изгонени заради вмешателство във вътрешните ни работи.

Протест против гей парада

За вчера /25.06 /беше обявен протест пред Столична община…

– Това е поредна манипулация и доста хитър ход от страна на някои медии. Ние не сме обявявали, че днес ще проведем протест пред Столична община. Протестът ще бъде в 13:00 часа, но на 27 юни – събота. Час по-късно ще започне и шествието ни.

Организатор на протеста е „Национална съпротива“. Очаквате ли провокация от други организации по време на анти гей парада?

– Не за първи път организираме подобно шествие. Ние сме в добри отношения с футболните агитки. Те не правят нищо срещу България за разлика от гей парада.

Все пак не е изключено някои да се опитат да преминат полицейските блокади и да стигнат до парадиращите?

– Това няма как да го предотвратим. Нашето шествие ще бъде далеч от техния парад.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg