Албена Вулева: Лесбийка ме нападна на гей парада

0

Албена Вулева отново стана център на скандал, този път в станалия традиционен и за София гей парад. Освен коментар за случката в съботния късен следобед вижте и видео от скандала, което лично Албена Вулева е заснела по време на шествието. Вулева даде специално интервю пред Георги Гюзелов за ДЕЛО.

– Албена, отново си в епицентъра на скандала. Какво се случи на гей парада?

На този ежегоден вопъл за толерантност, любов, равни права и приемане, разбесняла се лесбийка ме нападна в гръб и блъскайки и дърпайки ме, се опита да ми обясни, как нямам правото да бъда там – на улицата. Нямам право да участвам в парада, нямам право да снимам. И въобще, и изобщо, и като цяло просто нямам право. Това се случва на парада на хомосексуалните, които ни проглушиха ушите как някой си, нещо си не им давал, не им позволявал, как ги били обиждали и биели, как са ощетени, колко не сме толерантни, не ги приемаме…

Албена ВулеваПолучавайки малко толеранс обаче, те са способни да те разкъсат на парчета и да ти отнемат екзистенциални права, като например свободното придвижване по улиците или отразяването на публично мероприятие, провеждано на открито, каквото е парадът им… Не съм особено изненадана от лицемерието на посланието на това събитие! По принцип съм твърдо убедена, че хомосексуализмът върви ръка за ръка с лицемерието, подлостта и  двуличието – тези хора така са свикнали да живеят, прикрити, тайни, потайни и неистински. За това не бива да им се позволява дори да мислят, че може да получат нещо в повече от останалите граждани на Република България. Те не са дорасли интелектуално, за да ползват права без да злоупотребяват, както показа неприятният ми сблъсък с тази развилняла се хомо дама. Дори и равните права, считам че им идват в повече. Не разбирам отгоре на кое искат да се радват на права в по-голям обем… Те и законовите си права не успяват да ги ползват в рамките на позволеното. Считам, че на това малцинство му се отпускат малко повече възможности, отколкото интелектът им позволява да употребяват в рамките на разума и без да предизвикват нелогични ексцесии.

– Тази година темата на гей парада беше свързана с дискриминацията в образователната система. Съществува ли такава?

Не съм чула някой да ги е спрял от образование – било то начално,  основно, средно или висше. Повече от възможността да посещават учебни заведения, образователни курсове и програми, ако притежават необходимите качества за това и отговарят на изискванията за прием, не разбирам защо трябва да им се предоставя. Всякакви останали неудобства, каквито могат да срещат по време на обучението си са възможни и за всички останали учащи се. Няма предпоставки точно на хомосексуалните да им се предостави някаква екстра защита. Да не забравяме, че пред закона всички са с равни права и възможности.  Не може едни да са по-равни от другите.

– Всяка година парадиращите своята сексуалност излизат със сериозни искания. Това ли е начинът за постигането им?

Аз не знам какви са им исканията и какво искат въобще?! Те имат точно толкова права и възможности, колкото и всеки друг гражданин на тази държава. Ако искат любов, то трябва да знаят хубавата българска поговорка „На сила хубост не става“. Няма как да накарат обществото да ги заобича, ако не дават поводи за това. А те не дават. Напротив, възползват се от всяка възможност да дразнят, парадират и да се държат социално неприемливо. Това е основната причина да не ги приема обществото, а не среднощните им занимания под чаршафа.

 gay_parade-55– 18 посланици подкрепиха парада. Как тълкуваш това? „Национална Съпротива“ обявиха гей парада за заплаха за България.

Светът се изпедерастява. Това е факт. Все повече стават хомосексуалните, все повече деца се раждат с такива сериозни сексуални отклонения. Вероятно причината е в не особено природосъобразните продукти, които консумираме по един или друг начин във всекидневието си. Вероятно светът търси форма за отговор на този бум на хомосексуалността. Но това е погрешният път. Правилният е да се търси как да се стопира и обърне процесът на свръхраждаемостта на хора със сексуални отклонения. Не може да обявим грешното за правилно, болното за здраво и да си заровим, като щрауси главата в пясъка, въобразявайки си, че ако отречем проблема, то той ще спре да съществува. Няма. И да, тези паради са заплаха. Защото, както казах хомосексуалните не проявяват здрав разсъдък и отговорност спрямо толеранса, който им се отпуска под формата на този техен парад. Те злоупотребяват с правата си, както го правят и в други сфери. Нечии креватни предпочитания не са никакъв повод за толериране или опрощаване или облекчаване. Не е  никак необходимо сексуалноста, каквато и да е тя, да се употребява за постигането на цели, различни от постигане на полово удовлетворение. А, този парад прави това – точи дивиденти от нечии креватни истории. По-специално от тяхната странност.

 гей парад, София, сн. Георги Гюзелов– Готов ли е българинът да приеме различната сексуалност? Видяхме, че парламентът подкрепи третия пол.

Парламентът у нас подкрепя всичко болно, ненормално, неправилно и непрактично, особено ако е в някаква по-осезаема вреда за народонаселението. Това не е киртерий за нищо. Членският състав на Народното Събрание на България към момента е с рекордно ниско ниво на интелект. Що се касае до българина, мисля, че той никак не се вълнува от сексуалната ориентация на когото и да било. Има си къде по-належащи и сериозни проблеми. Излишно се търси някаква реакция у средностатистическия българин по въпросите за нечии сексуални извращения. Когато те не са обществено опасни, не касаят и не застрашават никого пряко на народа му, е абсолютно все едно кой как постига и дали изобщо достига до сексуална наслада. За това е излишно да се реве за толерантност в тази посока. Никой не проявява нетолерантност, хората са буквално безразлични към сексуалността на „различните“. Излишно е да се правят инсинуации на тази тема и да се трупат дивиденти от НПО-та и други държавни и частни структури от напълно имагинерни проблеми в приемането. Българинът не просто приема различната сексуалност, на него му е безразлично. Има си други грижи. И няма нужда да го разсейват и отвличат от злободневието с нечии сексуални отклонения.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg