Чудо в Русия! 59 икони проплакаха в навечерието на Коледа (видео)

0

Истинско чудо в навечерието на един от най-светлите християнски празници – Рождество Христово. 59 икони са „проплакали“ в Чуркинския манастир в Русия. Разпространено е и видео, на което ясно се вижда чудото, което е започнало още на 22 юни, когато „проплаква“ иконата на „Свети царски мъченици“.икони
Монаси събират сълзите, за да ги предадат в църквата в град Казан, с които да се помогне за лечение на различния заболявания на вярващите.

Един от монасите – Митрофан коментира, че сълзите са предупреждение за сериозни изпитания, които предстоят. Според поверие икони плачат само там, където вярващите са загубили вярата си в Бог.

В навечерието на Великден през 2013 година икона проплака и в бургаския храм „Кирил и Методий“, който беше затворен и заплашен от срутване, заради изграждането на подземен паркинг. Тогава иконата на Света Богородица отрони сълзи в паракликс, който бе създаден в близост до църквата. Свещениците обясниха сълзите като лошо знамение и го обясниха със затварянето на храма.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg