Отличиха трите най-добри благотворителни кампании в конкурса „Застрахователи на обществото 2017“

0

Благотворителни инициативи на компаниите Булстрад Живот, Евроинс и Дженерали получиха тазгодишните награди „Застрахователи за обществото“. Статуетките се връчват за трета поредна година от Асоциацията на българските застрахователи и Българската асоциация на застрахователните брокери. Конкурсът има за цел да утвърди добрите практики в застраховането и да стимулира дългосрочните инициативи в полза на българското общество.

На първо място бе отличена инициативата на Булстрад Живот, която оказва подкрепа на ученици и студенти – сираци и полусираци, с отличен успех, за да продължат образованието си. Чрез стипендиантската програма „Готови за успех” се помага на млади хора, които са мотивирани, целеустремени и имат нужда от шанса да докажат способностите си.

Застрахователи на обществото 2017

Второто място бе спечелено от Евроинс с техния летен лагер за сирачета с тежки физически увреждания. Целта на каузата е осигуряване на средства за летен рехабилитационен морски лагер за деца без родители с тежки физически увреждания.

Застрахователи на обществото 2017

Трето място бе отредено на Дженерали. Стремежът на компанията е да подпомага деца в труден етап от живота им и да отключи потенциала на хората в неравностойно положение, за да могат те сами да променят живота си, този на своите семейства и общност.

Застрахователи на обществото 2017

Общо 12 кампании се бориха за наградите „Застрахователи за обществото“ 2017. Призовете бяха раздадени на тържествена церемония по случай професионалния празник на застрахователния бранш и 25 години от създаването на Асоциация на българските застрахователи. Delo.bg е медиен партньор на събитието.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg