Ново обвинение за опит за изнасилване в САЩ! Този път срещу продуцента на Марая Кери, Уил Смит и Дженифър Лопес

0

Сериалът от публичен линч върху световноизвестни продуценти и актьори няма почивен ден. След скандалите с продуцента Харви Уайнстийн и актьора Кевин Спейси, този път на прицел е един от най-популярните музикални и телевизионни импресариа в света – Бени Медина.

Бени МединаАмериканският актьор Джейсън Дотли обвини продуцента Бени Медина, че се е опитал да го изнасили преди девет години. Адвокатите на Медина отрекоха обвинението.

Актьорът Джейсън Дотли, който е на 36 години, твърди, че Бени Медина се е опитал да го изнасили през декември 2008 г. в къщата си в Лос Анджелис, където го поканил с приятел. След това го заплашил, че ще убие съпруга му.

Дотли разказа пред сп. „People“, че се е чувствал безпомощен, защото така може да се държи само човек, който няма никакъв страх от последици.

„Това не може да е бил първият му път“ –

добавя Джейсън Дотли.

Бени Медина е изградил кариерите на много звезди, сред които Дженифър Лопес. Той е работил с Принс, Мадона, Шака Кан. Неговият живот вдъхновява сериала „Свежият принц от Бел еър“. Бил е мениджър на Уил Смит и Марая Кери.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg