Нови две убийства потресоха Пловдив и Петрич

0

Поредни две убийства в страната за последните пет дни. Петрич и Пловдив са в шок, след като показно са били разстреляни двама мъже.

Митьо ЛудияМитьо Лудия, съпругът на топ модела Роси Черногорова е бил прострелян смъртоносно в т.нар. италиански ресторант в пловдивския парк Лаута, на метри от кооперацията, в която живее със семейството си.

Жертвата – Димитър Стоянов-Лудия е собственик на заложна къжа, а преди това е бил активен ММА-боец. Към деня на убийството е председателствал федерацията по Шу-ту у нас.

Другото убийство от 14 януари е в южния Петрич. Край града около 8 ч. вечерта е бил открит безжизнен Орхан Джевизов. Мъжът е бил в локва кръв, когато е намерен на пътя между селата Кавракирово – Първомай. Това, което се е видяло при първоначлния оглед е, че мъжът е бил ударен с тъп предмет зверски по главата.

Dimitar_StoyanovУбитият е имал врагове, тъй като е известен в района на Петрич. Основна версия, върху която работят разследващите органи е битка на наркопазара в региона. Орхан, който е родом от Кавракирово е имал отношения с играчите с канабис в областта.

Една от последните снимки на убития Димитър Стоянов-Лудия с приятел и съпругата му Роси Черногорова. От покушението снощи една от най-красивите български Мис вече е вдовица, която ще отглежда двете си деца като полусирачета. Момчето – Наско е шестгодишен, а момиченцето им е на 4. Роси зарязва кариерата си на модел в София, заради любовта на живота си – Митьо-Лудия. Двамата, според всичките им приятели са били перфектната двойка.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg