Кървава Луна в пълнолуние и пълномарсие – ето какво ни очаква в този период

0

Най-продължителното лунно затъмнение на XXI век ще може да се наблюдава тази нощ. Над България рядкото явление ще продължи цял час и 43 минути. В небето над нашата страна затъмнението ще започне в 22:30 ч. и ще продължи до 00:13 ч.

Интересното е, че

пълното лунно затъмнение (Кървава Луна) се случва по време на пълнолуние, което обещава още по-грандиозен небесен спектакъл.

Едновременно с лунното затъмнение астрономите ще се радват и на още едно явление – подреждането на Слънцето, Земята и Марс в една линия. Това е моментът, в който планетата Марс е най-близко до Земята и се вижда цяла нощ.

Петъкът е свръх напрегнат, тъй като се струпват и още няколко ключови астрологични явления – ретрограден Марс и ретрограден Меркурий.

В ход е Велико противостоене на Марс спрямо Земята, познато още като Пълномарсие. Подобен съвпад е имало преди близо два века – през далечната 1830 г.

Пълното лунно затъмнение е по оста Водолей – Лъв. Точно за 103 минути ще бъде скрита Луната, която ще премине през центъра на земната сянка, когато е на 5 градуса във Водолей, а Слънцето – на 5 градуса в Лъв.

Според астролозите,

най-уязвими ще са родените под знаците Лъв, Водолей, Телец и Скорпион.

Другите зодии също ще са засегнати по един или друг начин, ако имат планети и важни астрологични аспекти в горните четири знака.

Специалистите съветват да си почивате възможно най-дълго, да не се претоварвате, да консумирате само здравословна храна в този период.

Съвпадът на Пълнолунието и Лунното затъмнение значи максимално осветяване на всички проблеми.

В навечерието му ще бъдат отключени всички належащи въпроси и болезнени теми. В период сме на криза, след чийто край нещо в живота ни ще бъде отхвърлено завинаги или кардинално променено.

Древни поверия носят, че не е на хубаво да се гледа лунно затъмнение. Причината – в това време се отключват нечисти сили, с които е добре да нямаме нищо общо.

Промените ще започнат още в ранния следобед на петъчния 27 юли. Добре е да преценявате какво говорите, правите, за да не натрупате бързо отрицателна карма. А тази, която вече е натрупана, се отключва.

Ето какво не бива да правите в този период:

Помнете, че до неделя, 29 юли дните са определящи за цялата 2018 г., защото максимално ще бъдат разкрити всички важни задачи и процеси и ще бъдат обобщени резултатите от тези действия.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg