Цвети Радойчева: След първия ми полет никога не подценявам моето шесто чувство

0

Цвети Радойчева е една от младите и талантливи родни поп изпълнители. Първите си стъпки на сцената е направила още едва на 3-годишна възраст, когато майка ѝ я завела на детски конкурс по повод Първи юни. Там Богдан Томов я забелязал и спечелила първа награда за най-добро и артистично изпълнение. От този момент сцената станала най-любимото ѝ място. Желанието на Цвети да се изявява и да пее не стихва през годините. Напротив!

Цвети Радойчева

След това спечелила конкурс за хористи и пее в хор „Добри Христов“ в продължение на 7 години. През 2008 година среща доц. Алис Боварян. След като чула нейните гласови качества, музикалната експертка казала, че е изключително конкурентноспособна и дори провокирала Цвети Радойчева да кандидатства в Музикалната академия поп и джаз пеене. Към днешна дата тя е дипломирана певица със собствени авторски песни, а един от хитовете ѝ е песента „Вземи ми всичко“, с която през 2012 година оглави редица класации за поп музика и спечели сърцата на много слушатели.

Цвети Радойчева с удоволствие се включва в уникалната по рода си поредица на delo.bg и разказва за своя ПЪРВИ ПОЛЕТ:

Няма да забравя първия ми полет със самолет. Това беше през 2000 г. и трябваше да замина за турне в Словения, заедно с хора, в който пеех тогава. При излитане сърцето ми биеше с пулс около 150 удара в миноту – направо сърцето ми беше отишло във петите! Самолетът излетя и когато се издигна на определена височина се успокоих. Не усещах нищо, все едно бях в автобус и си казах: „Ето, че няма нищо страшно!“

Цвети РадойчеваСлед като минаха около 30 минути, все нещо продължаваше да свива стомаха ми от напрежение, а мои колеги, с които летяхме, дори бяха задрямали. Тогава започна турбуленция! Самолетът започна да пада надолу. Настъпи суматоха – някои започнаха да пищят, а първото нещо, което си помислих аз беше, че ще се случи най-лошото и че искам да звънна на мама!

За щастие след около 5 минути всичко се успокои, сякаш се събудих от лош кошмар! Бях благодарна след успешното кацане, но никога няма да забравя как неприятното ми шесто чувство се бе сбъднало и от този момент никога не го подценявам.

От този момент насетне всичките ми полети през годините са минавали много леко и спокойно и всеки път щом летя, гледам да съм позитивна и спокойна!

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Евтини самолетни билети ще откриете в промоционалните предложения на Check.bg ®

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg