Група за мокри поръчки беше разбита в София

0

Десет души бяха задържани при мащабна акция на полицията в столичния квартал Бояна. Всички са заподозрени в извършването на убийства, трафик и разпространение на наркотици, извършване на силови действия, причиняване на телесни повреди, използване и съхранение на взривни вещества и поредица от палежи.

По неофициална информация в престъпната схема участник е и Мила Георгиева – доведената дъщеря на екс шефа на митниците Христо Кулишев. Преди три години Георгиева беше уличена в измами с ДДС при акцията на МВР „Универсалните”.

Вече повече от 2 месеца полицията е наблюдавало престъпната група, разбита днес. Това съобщи пред журналисти зам.-главният секретар на силовото ведомство Георги Костов.

Днешната акция се ръководи от Апелативната специализирана прокуратура. Участват над 200 души от обвинението и главните дирекции „Охранителна полиция“ и „Криминална полиция”.

И в момента продължават процесуално-следствените действия в столицата на 11 адреса в различни софийски райони.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg