Професионалната версия на Google Earth Pro вече е безплатна за потребители

0

Google Earth е сред най-популярните приложения, ползвани от интернет потребителите по целия свят. То дава наистина уникални възможности за виртуални пътешествия до всяка точка на нашата планета. Затова, най-запалените фенове на приложението със сигурност ще бъдат безкрайно щастливи от новината, че професионалната версия на Google Earth вече ще бъде безплатна за всички.

Съвсем до скоро, професионалната версия на приложението можеше да се ползва срещу сумата от 400 долара на година. Плащайки тази такса, потребителят си осигуряваше достъп до всички допълнителни опции на Google Earth, като например 3D измерване на сгради, възможността за принтиране на изображения с висока резолюция, а така също и запис на виртуалните пътешествия на HD видеоклипове.

Благодарение на подаръка, който правят от Google, тези опции вече ще бъдат достъпни за всички. Това, което е необходимо да направят потребителите, за да се сдобият с Google Earth Pro, е да си свалят приложението и да изтеглят безплатен продуктов ключ. Ако сте от онези, които са си платили, за да ползват тази услуга, Вие ще продължите да я ползвате, но не е сигурно дали парите, които се платили като абонаментна такса ще Ви бъдат върнати или не.

На този етап от компанията – производител Google, не са посочили причините, довели до вземането на това решение и защо са направили приложението безплатно за потребителите. Коментира се, че един от поводите за това може би се крие в конкурентни фирми, които предлагат подобни услуги. Нито една от тях обаче няма качеството и прецизността на професионалната версия Google Earth Pro.

Програмата Google Earth е създадена от компанията Keyhole, придобита през 2004 г. от Google. Вече 10 години, това е един от най-популярните и използвани софтуери в световен мащаб. Освен за развлечение и „пътешествия“ до различни места на земното кълбо, програмата се използва от много хора и чисто професионално. Наскоро стана ясно, че тя е причина и за редица открития, които учени са направили, докато я ползват.  Прочетете повече за невероятните открития, направени чрез Google Earth.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg