Дупка зейна до метрото на бул. „Черни връх“

0

Една от основните столични пътни артерии – бул. „Черни връх“ осъмна с дупка! Да, булевардът се събуди пробит като от паднал метеорит! Така изглежда огромният отвор, по-голямата част от който е обхванал тротоара и част и от пътя!

дупка, яма, метро, бул. Черни връх, СофияЯмата е зейнала в района на бившия завод „Витоша“, където текат ремонтните работи за оптимизацията на втория метродиаметър. Няма информация за ранени хора или пострадали автомобили. За щастие никой не е погълнат, категорични са таксиметрови шофьори, подали първи още от ранни зори сигнал за инцидента.

дупка, яма, метро, бул. Черни връх, СофияЗлополучният участък вече се възстановява от служители на фирмите, които изграждат подземната железница  от бул. „Джеймс Баучер” до един от столичните молове в кв. „Хладилника”. Автомобилите минават безпрепятствено по трасето, а от общината са направили организация за преминаването и на пешеходци до цялостното възстановяване на хлътналия тротоар.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg