Ето го! Първият сингъл на Джордж Майкъл след смъртта му (ВИДЕО)

0

Нов сингъл на Джордж Майкъл – ремикс на песента „Fantasy“, записана през 1987 г., беше излъчен по радио Би Би Си и разпространен в интернет. Продуцент на сингъла е Нийл Роджърс, който бе един от близките приятели на Джордж Майкъл.

в памет на Джордж МайкълДжордж Майкъл – непрежалимият талант с ангелски глас и щедро сърце

 

Ремастерираната версия на „Fantasy“ е трябвало да бъде включена в албума на Джордж Майкъл „Listen Without Prejudice“ от 1990 г., но това така и не се е случило. Миналата година Джордж Майкъл е поискал от Нийл Роджърс да я преработи, за да бъде пусната като водещ сингъл на подготвяно издание на „Listen Without Prejudice“.

Джордж Майкъл почина на 53 години на 25 декември 2016 г. от сърдечно заболяване и натрупване на мазнини в черния дроб.

къде отива наследството на Джордж МайкълЕто кой наследява състоянието на Джордж Майкъл

 

Американският музикант, импресарио, композитор и аранжор Нийл Роджърс (на снимката) написа в профила си в Туитър, че е бил със смесени чувства за песента. Той сподели, че тя поражда „сълзи, несигурност, щастие, любов“. Нийл Роджърс, създател на формацията Chic от средата на 70-те, е считан е за един от най-силно въздействащите личности сред продуцентите от САЩ в историята на световната поп музика.

Нийл Роджърс

Новото издание на албума „Listen Without Prejudice/MTV Unplugged“ на Джордж Майкъл ще излезе в продажба на 20 октомври и със сигурност ще оглави редица класации на Острова и по света!

Роденият в Лондон през 1963 г. под името Георгиос Кириакос Панайоту с артистичен псевдоним Джордж Майкъл, е син на кипърски гърк и англичанка. Идолът на поколения хора по света се превръща в един от най-продаваните британски изпълнители за всички времена. Той има продадени над 115 милиона копия от албумите си в целия свят до момента на смъртта му.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg