Голямото завръщане: Фил Колинс с лятно турне

0

За музикалната сцена 2017 г. се очертава да бъде една от на-щастливите през този век! Причината – на нея се завръща с пълна сила един голям глас, един ненадминат музикант – великият Фил Колинс! Турнето на екс вокалиста на Genesis ще се казва недвусмислено „Not Dead Yet, Live„!

Фил Колинс се завръща с автобиография и турне

Първите градове, в които милионите фенове на гениалния творец ще могат да го чуят и видят ще са Лондон, Париж и Кьолн още през лятото. Ето и всичките дати, градове и цени на билети: PhillCollinsTour2017

65-годишният Фил Колинс се оттегли официално от големия шоубизнес преди 15 години, но с турнето си през 2017 г. той показа, че сърцето му е отдадено на музиката и своята публика. Завинаги!

Големият Фил обяви, че се оттегля от голямата си страст – музиката, за да отделя повече време на своето семейство.

Фил Колинс се завръща с автобиография и турнеИзпълнителят на „Easy Lover“ и „Another Day In Paradise“ обаче безутешно дави мъката си в алкохола, след като съпругата му го напуска.

„Живея с по-малките си деца. Те искат отново да изнасям концерти и защо не?“ –

казва Фил Колинс.

Музикантът споделя, че надали по време на предстоящото му турне ще свири на барабаните, но обещава да пробва да го стори по време на изпълнението на емблематичната му „In the Air Tonight“. През останалото време на ударните ще бъде неговият 15-годишен син Никълъс.

От 19 октомври на книжния пазар в САЩ и Великобритания ще бъде и автобиографията на Фил Колинс „Not Dead Yet“ (корицата е на заглавния колаж).

Вижте и интервюто на Фил Колинс от преди 2 години, в което той говори откровено за проблема си с алкохола, семейството и музиката:

phil collins, Фил КолинсФил Колинс: Преминах през няколко нюанса на тъмнината

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg