Принс подари песен на Риана, поп дивата ще я представи на наградите БРИТ

0

Риана, ПринсНов, осми поред албум подготвя поп дивата Риана. Една от песните в него е композирана не от кой да е, а от обичания от поколения R’n’B изпълнител Принс. Комплиментът на един от най-уважаваните автори на музика към Риана не е случаен. Запознати твърдят, че той е наблюдавал с години изявите на новата световна музикална любимка, преди да й предложи своя песен. Близки до певицата са категорични, че Риана е толкова доволна от неочаквания подарък, че е твърдо решена да изпее горещата нова композиция на предстоящата церемония по връчване на наградите БРИТ.

Новината за съвместната работа между Принс и Риана предизвика вълна от положителни реакции, тъй като един от най-уважаваните автори на всички времена подбира изключително прецизно с кого да работи. Дългоочакваната церемония е на 25 февруари в Лондон, в която ще участват като гости Мадона, Сам Смит, който е горд собственик на 4 награди „Грами“ Джордж Езра, Тейлър Суифт, „Роял блъд“ и ветераните „Тейк Дет„.

Риана, Принс, Ед ШийранС най-много номинации тази година на британските музикални награди е изключително талантливият риж младеж Ед Шийран. Британската сензация също ще представи чисто нова песен пред многомилионната аудитория, която ще наблюдава церемонията в залата, пред телевизионните екрани и в интернет.

24-годишният Ед е поел ангажимент да представи нова песен, написана специално за Големия ден – 25 февруари. Организаторите не крият, че тазгодишната БРИТ- церемония ще бъде свързана освен с дебютни изпълнения на чисто нови бъдещи хитове, но ще е и посветена на най-обичаните песни през 2014 г. Ед Шийран със сигурност ще отнесе поне една награда вкъщи, тъй като е номиниран в категориите за албум, най-добър британски изпълнител, видео и сингъл. Водещи на шоуто тази сряда, 25 февруари в лондонската зала „02 Арина“ ще бъдат Дек и Ант.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg