Бьорк издаде новия си албум „Vulnicura“ два месеца по-рано от предвиденото

0

БьоркДва месеца предсрочно излезе горещият нов албум на най-успешния исландски музикален експорт – певицата Бьорк. Миньончето озаглави тавата си „Vulnicura“. Дискът трябваше да излезе на пазара през март, но след като няколко песни от него се завъртяха в интернет, певицата реши, че е време да пусне музикалния си проект, за да не загуби изцяло интереса към него.

До часове дискът вече ще е достъпен в целия свят, заяви във фейсбук профила си Бьорк. Част от композициите незнайно как и за самата изпълнителка започнаха да циркулират в глобалната мрежа повече от два месеца преди официалното разпространение на „Vulnicura“. Това се случи, след като Бьорк оповести за предстоящото му излизане през март тази година.

Исландската ексцентрична изпълнителка разказа в профилите си в социалните платформи, че някои от песните в новия албум са за раздяла. „Vulnicura“ е приспособен към преживените от мен емоции, сподели още певицата.

МадонаТри от песните в новия музикален проект на островната музикална звезда са посветени на месеците преди раздялата, а други 3 – на тежкото време след нея. Бьорк се надява песните й да са от полза за другите в нейното положение. Желанието й е новите и музикални композиции да послужат на феновете й като „патерици и ще покажат нараняването и излекуването.“

Още преди Коледа кралицата на поп музиката Мадона също пожела да качи в интернет пространството 6 свои нови песни, преди датата, в която ще излезе официално албумът й през март. И в случая на Мадона предварителното пускане на парчетата стана, след като работните им версии се появиха, отново изненадващо в нета. Материалното момиче отбеляза в края на декември, че предпочита нейните милиони почитатели да чуят оригиналните версии на песните й, а не незавършени композиции.

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg