Вилислав: Останах без багаж в Армения след злополучен полет Рим – Ереван

0

Вилислав е роден през 1992 година във Велико Търново. С музика се занимава от ранна детска възраст. През годините е печелил множество фестивали в Италия, Испания, Румъния, Армения и други страни. През 2011 година е приет в музикалната академия „Панчо Владигеров“ с поп и джаз пеене. Първите си песни „Остани“ и „Знаеш как“ записва през 2015 година. Преди броени дни Вилислав представи най-новото си парче „Обяснителен режим“, което оглави музикалните класации още в първото денонощие. Той е фен на самолетните полети и разказа пред Георги Гюзелов за delo.bg най-интересните си преживявания в небето досега!

Първият ми полет със самолет беше от София до Атина. Бях на 12 години и пътувах сам. Отивах при майка си, която тогава тя работеше в Гърция. Честно казано като за първи полет не ме беше страх, но ми беше много странно. Слава Богу полетът беше само час и мина много бързо. Седях до прозореца и през цялото време гледах навън, беше ми много интересно.

vilislav

Преди година участвах в един фестивал в Тенерифе. На връщане полетът беше меко казано ужасен. Летяхме от Тенерифе до Милано и тези 3 часа ми се сториха цяла вечност. Точно зад нас имаше плачещо бебе, а пред нас двойка, която не спря да се кара през целия път. Ако трябва да опиша полета накратко – беше 3 часа крясъци. А и за капак попаднахме в турбуленция…

vilislav

Няма как да подмина и една друга неприятност, която ми се случи при полет до Армения преди 2 години. Отивах на фестивал в столицата Ереван и летях от Рим. Когато пристигнах, застанах до лентата, за да изчакам багажа, но той просто го нямаше. Виждах как малко по малко хората около лентата с багаж намаляват, докато накрая останахме само аз и още двама души – каръците на полета. Лентата просто спря, ние се спогледахме и не знаехме какво да правим. В крайна сметка се оказа че багажът ни беше останал в Рим. Беше ужасно чувството, защото бях само с дрехите на гърба си, а трябваше след два дни да съм на сцената и да пея. Не можех да изляза по тениска. В крайна сметка куфарът ми пристигна 2 часа преди да изляза да пея и до последно не знаех дали изобщо ще дойде. Именно полетът ми до арменската столица е най-дългият ми досега.  Първо летях два часа от София до Рим, а след това още близо 4 часа до Ереван. За щастие беше през нощта и спах през цялото време.

vilislav

Обичам много екзотичните дестинации и има страшно много места, които искам да посетя. Най-мечтани места са ми Тайланд, остров Бали, Мавриций, Виетнам, Камбоджа, Куба и Бразилия. Дано успея да ги посетя всичките! Пожелавам си го!

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Евтини самолетни билети ще откриете в промоционалните предложения на Check.bg ®

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg