Рут Колева: Пъпът ми е хвърлен на летището в Рим

0

Рут КолеваРут Колева – поп, соул и джаз изпълнител

delo.bg: Рут, спомняш ли си първия ти полет със самолет?

– Първият ми полет не го помня, защото съм била едва на 2 годинки, когато той се е случил. Един от първите ми съзнателни полети обаче, беше до Тайланд. Тогава бях на 8 и с моя брат пътувахме сами. Никога няма да забравя как пилотите ни позволиха да влезем в кабината и ни разказваха кое какво е. Едно от най-страхотните неща беше, че ни позволиха да натиснем едно копче, което леко накланяше самолета на ляво и дясно. За късмет и двамата се влюбихме в летенето, независимо, че аз след време развих страх към пътуването със самолет. За късмет обаче, пъпът ми е хвърлен на летището в Рим и летенето е част от моя живот.

delo.bg: А най-страховитият полет? Имаш ли такъв? Този, който никога няма да забравиш?

– Няма да забравя как видях Ню Йорк за първи път от небето, мисля, че тогава за първи път ми се сбъдна мечта. Бях на 15.

Рут Колеваdelo.bg: Кое е било най-кошмарното ти пътуване, имало ли е турбуленции, след които си се заричала, че никога повече няма да се качиш на самолет?

– Около 20 такива! Най-лошото пътуване със самолет ми беше едно прибиране от Лос Анджелис. По време на полета се спуснаха кислородните маски. Кошмар! Казах си, че сляза ли от този самолет, няма да се кача никога повече.

delo.bg: И продължаваш, напук на всичко!?

– Напук на всичко, да, такава ми е професията. Другото много кошмарно нещо беше един полет до Лос Анджелис от Амстердам. Започна брутална турбуленция, а един 98-годишен унгарец до мен –  жив труп, ми говореше как това би било супер смърт. Човекът видял две световни войни, а една самолетна катастрофа му се струваше много добър начин за край на живота му!

delo.bg: Как завърши полетът? Какво се случи след това?

– Изпих 4 уискита и се присъединих към него… 😉

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Евтини самолетни билети ще откриете в промоционалните предложения на Check.bg ®

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg