Уляна Чан: Мечтая за роля на пилот или стюардеса

0

полетите на актрисата Уляна ЧанУляна Чан – актриса

Чаровната млада актриса Уляна Чан е родена в София. Плод е на любовта между българка и виетнамец и все още наивно вярва, че Джеки Чан е неин далечен чичо. Завършва Езиковата гимназия в Ловеч, след това и мечтания НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов. Още в първи курс след кастинг попада в телевизията и става ко-водеща на музикалната класация БГ ТОП 100 по bTV, заедно с рапъра Спенс. Още по време на студентството си има шанса да участва в редица постановки в Народния театър и да се срещне отблизо с голяма част от своите кумири, както и да работи с най-добрите режисьори – Сашо Морфов, Явор Гърдев, Лили Абаджиева.

полетите на актрисата Уляна Чан

Съдбата я запознава и със съпруга й по време на снимките на детската поредица „Приказки за Физиката и Астрономията“ по БНТ. Именно там среща своя принц – Явор и до днес сега приказката продължава! Последната роля на Уляна Чан е тази на Луси – жена автомонтьор и войник, който се бие срещу зомбита във филма „Day of the Death – The Bloodline“, който предстои да излезе през 2017 г.. Уляна намери време веднага след снимките да разкаже за Вас, читателите на delo.bg своите най-интересни приключения със самолет в рубриката ПЪРВИ ПОЛЕТ!

полетите на актрисата Уляна ЧанПървият ми полет беше много емоционален и дълъг. Цял живот съм мечтала да се запозная с роднините си във Виетнам и през 2006-та това се случи. Пътувахме заедно с баща ми по линията София-Москва, Москва-Ханой. Освен че ми беше за първи път да летя със самолет и трепета да се видя с цяло село рода увеличаваше напрежението. Имах достатъчно време да се насладя на всичко, на турбуленция, на дълги нощни часове полет и от софийското лято да попадна в ханойския проливен дъжд. Разликата е шокираща, но незаменима.

Самолетът беше огромен и сякаш всички се чувстваха като у дома си. След поредния час във въздуха пътниците на борда започнаха да си събуват обувките, да се излягат по седалките и изобщо да се чувстват като в хола си. Раздаваха ни постоянно храна, напитки, одеяла, слушахме музика, и само гледахме на монитора как се сменят държави, градуси и височини…

А на връщане бях сама и в Москва имах 9 часа престой. Научих цялото летище наизуст, видях как хора в костюми спят на кашони на земята, отегчени от чакане и умора.

полетите на актрисата Уляна ЧанПоследното ми пътуване със самолет също не беше по-малко емоционално.

Наложи се да летя сама с двамата ни сина с Явор – Персиян и Християн. Единият беше тогава на 3 години, а другият на 3 месеца. Линията беше доста по-кратка – до Германия, но с купчина куфари, раници, играчки, кенгуру с бебе, възглавнички, но емоцията си беше пълна. Изумена съм от добрите хора, които с готовност постоянно ми се притичваха на помощ – както персонала, така и пътниците.

Пътувам с удоволствие със самолет и дано някой ден видя и пилотската кабина, защото съм много любопитна. Мечтая за роля на пилот или стюардеса, а ако това се случи, ще съм подготвена и много доволна!

сн. Гергана Змийчарова

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Евтини самолетни билети ще откриете в промоционалните предложения на Check.bg ®

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg