Орлин Дочев от „Станиоли“: „Мечта ми е да летя със самолет от Варна до Бургас“

0

Емблематичният за края на 90-те и началото на новото хилядолетие мъжки дует, нарекъл себе си „Станиоли“, се връща с гръм и трясък на родната сцена след седемгодишно мълчание с горещ нов албум.

Станиоли, Орлин Дочев, нов албумТой ще съдържа 10 нови песни и се очаква на родния музикален пазар догодина. Името на диска ще е „Крила“, а дебютният сингъл от него „Имам всичко, имам теб“ ще бъде представен за първи път на 25 септември в българския радио ефир. Дует „Станиоли“ се събира в оригиналния си състав – вокалистът Станчо Станчев и авторът на текста и музиката на всичките композиции на дуото Орлин Дочев.

Орлин Дочев

Орлин Дочев

Орлин не е спирал да твори „в името на музиката, която е голямата му любов“ и дори има зад гърба си три самостоятелни албума. Докато чакаме новите песни на „Станиоли“ Орлин намери време да сподели пред Георги Гюзелов за delo.bg своите самолетни преживявания.

Много често нещата в миналото и в настоящото съвпадат. Моите вълнуващи полети са преносни като смисъл. Не е случайно, че третият ни албум носи името „Крила“. Всичко нематериализирано е одухотворено в този проект, направено с много емоции и чувства.

Първият ми полет със самолет беше през 1994 година до Будапеща. Спомням си, че тогава летяхме, за да присъстваме на обучение в унгарската столица. Като при всяко първо нещо имаше достатъчно много вълнение, беше ми много интересно. orlin_dochev
Със сигурност най-вълнуващ беше полетът до Египет. Заедно с бившата ми съпруга посетихме африканската държава преди 7 години. Никога няма да забравя този полет! Бях вдигнал висока температура. Когато кацнахме в Кайро температурата на тялото ми достигна 40 градуса. Никога не съм се страхувал да летя със самолет. Досега не съм имал инциденти във въздуха, дори турбуленция. orlin_dochev-4
Патриотично настроен съм, но обичам да пътувам. Самолетът не е от най-любимите ми превозни средства. Предпочитам да пътувам по земята с каравана, например… Ако мога да избера точка, до която да летя със самолет в момента, то със сигурност това ще е Канада. Интересно ми е да посетя тази страна, тъй като не е много населена и това ме привлича. Със сигурност мечта ми е да летя от Варна до Бургас. 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg