Джина Стоева: Обичам всичко екстремно

0

Джина Стоева е една от най-екстравагантните изпълнителки в попфолка у нас. От 2015 г. музикалната звезда е в редиците на Пайнер. Популярната певица споделя с читателите на delo.bg спомени от най-екстремните си полети досега.

Джина Стоева: Обичам всичко екстремно

Първият ми полет беше до Париж и от там с прекачване до Тулуза във Франция, където живееха сестра ми и нейното семейство. Тъкмо се бяха родили моите племеннички-близначки и отидох да ги видя. Не ми стигаше вълнението от това, че ми е за първи път, ами и с прикачване. През цялото време се притеснявах да не изтърва връзката, дали ще се оправя на летището. Мой приятел ми даде дълги инструкции преди пътуването. Оправих се, слава Богу.

Бях си приготвила торбичката за повръщане, защото съм чувала, че и това се случва при излитане.

Така и не ми потрябва, но съседа ми по седалка, който беше чужденец, се шегуваше с мен при всяко пропадане на самолета по време на полета, че падаме. Усети, че ми е за първи път. Обичам да летя, не ме е страх.

Джина Стоева: Обичам всичко екстремноНай-дългият ми полет е София-Испания-Доминиканска република. Тогава пътувахме цяла група, отивахме на участие в телевизионното предаване „Сървайвър“. Беше голяма тръпка. До мен на седалката беше Агонцев. През целия път поръчвахме уиски и си бъбрехме. Въобще не усетихме 8-часовото пътуване.

Най-краткият полет беше преди скока ми с парашут 🙂 В Приморско скочих от 3500 метра височина в тандем.

Издигайки се на тази височина със самолетчето усещах как ще ми хвръкне сърцето от вълнение. Преди скока се чух с най-близките ми да им кажа, че ги обичам. Обичам всичко екстремно. 🙂

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Евтини самолетни билети ще откриете в промоционалните предложения на Check.bg ®

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg