Димитър Павлов: В самолета може да ме откриете в тоалетната

0

Димитър Павлов е един от емблематичните гласове на родния радиоефир и любимец от редица телевизионни формати. Признава, че никога преди да го завладее магията на медиите не е мечтаел за телевизия или радио. Искал е да стане футболист, певец или… боклукчия. Е, съдбата си знае работата! Всяка сутрин Митко Павлов усмихва слушателите на MagicFM, а през свободното си време обикаля близки дестинации, но избягва самолетите. Ето защо!

Димитър Павлов, Митко ПавловАз не обичам да летя със самолет. Всички онези истории, които описват романтиката на полета – облаците, залез или изгрев в небето и прочее иначе красиви неща, за мен са ад. Не летя със самолет или поне избягвам да го правя. Поради тази причина и не ходя надалеч. Летенето ми причинява такъв дискомфорт, че веднъж една прекрасна стюардеса ми каза, че не бива да си го причинявам. И не го и правя. Ако не ми се налага тотално, без никакъв друг изход от ситуацията. По работа, примерно. Летял съм сумарно около десетина пъти до този момент в живота ми. Или 15, не помня точно, но със сигурност не са 20. Помня ги поименно полетите :)))))

Един от най-запомнящите се е до Варна, колкото и парадоксално да звучи, защото това е полет, който продължава около 30-40 минути и дори и аз го издържам. Но тогава нямаше хора в самолета, аз се разговорих с персонала и впоследствие

една стюардеса ме държа за ръката почти до кацане, което признавам, че ще помня дълго. 🙂

Това в сферата на мъжките блянове за жени в униформа.

Димитър Павлов, Митко Павлов

Иначе, при мен полетите протичат по един и същи начин. Аз сядам, закопчавам се с каквото намеря, ако пуснат нови колани или допълнителни катарами, смятайте че и с тях съм се закопчал. После се опитвам да заспя. Не успявам, става ми лошо, страх ме е и така до момента, в който пилотът не качи самолета на височина, подходяща за разходки из салона. Тогава

може да ме откриете в тоалетната. Обикновено се заключвам там и прекарвам максимално време, докато някой не започне да ми тропа по вратата.

Просто тоалетната на самолет ми прилича на тоалетната на влак, само дето е по-тясна. И някак успявам да заблудя мозъка си, че съм в БДЖ. А не на 10 хиляди метра над земята. И се поуспокоявам някак. Но уви, там не може да се мине целия полет. Опитвал съм – не става.

Димитър Павлов, Митко ПавловВеднъж са ми губили багаж, което беше комично малко, защото ми загубиха чанта пълна с френско сирене и гуменки. Просто, на прибиране от Франция, бях забравил да оставя място в куфара си за сирената, които си бях купил, а те бяха наистина много. И единственото останало място, бе в раницата с обувките. Нищо, викам си, то е опаковано всичко. Няма проблем. След като раницата не пристигна на летище София, се оказа че е отпътувала към Париж, после е ходила до Ню Йорк и след 4 дни пристигна с куриер. Наложи се да изхвърля сиренето и част от обувките :))) Това е!

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Евтини самолетни билети ще откриете в промоционалните предложения на Check.bg ®

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg