Астор: Проспах първия си полет

0

Антраник Арабаджиян – Астор, е роден на 18 ноември 1943 г. Той е единственият маг на Стария континент, отличен със „Златен Оскар“ от Интернационалното братство на маговете. Чародеят е собственик на Магичния театър “Астор” – проект, който той осъществи в емблематичната къща на мистър Сенко. Магът отдели време, за да разкаже най-интересните си полети със самолет пред Георги Гюзелов за Вас, читателите на delo.bg

АсторПървият ми полет със самолет беше София – Варна. Качих се със сериозно притеснение, не знаех дали ще ме е страх, но се оказа, че с излитането веднага заспах. Събудих се, чак когато кацна самолета.

През последните няколко десетилетия съм пътувал изключително много със самолети из целия свят. Най-дългият ми полет е до Австралия, летях цели 23 часа.

Без причина не се страхувам, но при последния полет до Лондон имаше невероятна турбуленция. Неприятно е, колкото и да си смел като те разклати така… В такива моменти винаги гледам дали персонала е притеснен или не.

Единственото място, където не съм ходил, а трябва да посетя, е Индия. Между другото, магията започва от Египет, на второ място е Китай и трето е Индия. На първите две места съм бил. Надявам се да посетя тази страна, имам и добър приятел, който живее там, но не обичам да летя, за да се разхождам. Правя го, само ако имам ангажименти.

Още любопитни самолетни преживявания на други обичани и популярни българи, може да прочетете в рубриката ни ПЪРВИ ПОЛЕТ.

Евтини самолетни билети ще откриете в промоционалните предложения на Check.bg ®

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg