Челси изневери на себе си

0

Свикнали сме да наблюдава как отборът на Челси прави големи трансфери и привлича доста доказани имена във футбола. Техният собственик Роман Абрамович винаги е успявал да подсигури на своите треньори едни от най-класните футболисти в дадения период, за да може Челси да бъде истинско страшилище както на домашната сцена, така и в Европа. Този път обаче нещо в Челси се случи – Абрамович не направи нито един силен входящ трансфер, въпреки слабата форма на Челси от началото на сезона и голямото изоставане на сините от Манчестър Сити.

Челси има нужда от подсилване на всички части от терена, за да може да се бори за титлата. Единственият пост, на който Челси има сигурност, е вратарският. Навсякъде по терена Челси има нужда от прибавяне на класа или поне от футболист, различен от сегашните, на отделните постове.

Ето какви трансфери направи през този прозорец съставът на Челси:

Педро
1. Педро – 28-годишният десен полузащитник изглежда като единствения по-сериозен трансфер тази година. Педро постигна много големи успехи с екипите на Барселона и испанския национален отбор. В своята кариера той е спечилил всички възможни трофеи на клубно и национално ниво.

Абдул Рахман

2. Абдул Рахман Баба – 21-годишния ляв краен защитник бе закупен, за да реши проблема в лявата част от защитата на Челси. От миналия сезон на позицията на левия краен бранител играе сърбинът Бранислав Иванович, но възрастта на Брана си казва своето и той вече е задминаван като конус от противниковите играчи. Въпросът е защо Баба Рахман не получава шанс за изява в отбора?

Асмирр
3. Асмир Бегович – 28-годишният бивш вратар на Стоук Сити бе привлечен в тима на Моуриньо като втори вратар, който да бъде използван, когато младият Тибо Куртоа има нужда от почивка. Асмир е доказан във Висшата лига и може да бъде сериозна опция пред португалския наставник на сините, но до момента не показва с нищо, че заслужава титулярно място в състава.

Отборът на Челси определено има нужда от повече широчина в състава.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg