Заклани фолк певици заляха интернет

1

Както всяка година така и тази, в навечерието на годишните музикални награди на Планета Пайнер, истерията и суетата прозират във всеки, замесен в бранша. С течение на времето, злобата надделя над всичко и се превърна в начин на комуникация не между изпълнителите, а между почитателите и най-големите поддръжници на музикалния стил.

Всяка от най-работещите изпълнителки разполага с доста силна фенска маса, която я брани със зъби и нокти пред всеки и всичко. Подкрепата на феновете е похвална, но начинът на изразяване доста плашещ и не винаги в плюс за изпълнителите. Поддръжниците на различните певици кръстосват шпаги почти всяка година, главно за несправедливо отсъдени награди. Призът ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА е най-оспорван години наред, но месец-два преди тазгодишната церемония чашата преля.

Още в края на 2014-та в публичното пространство се появи колаж на Джена, хванала клъцнатите глави на Анелия и Преслава, което съвсем озлоби почитателите. Нападката към двете певици бързо бе разкрита като умишлено подкокоросване на публиката. Интересно защо в интригата липсват Галена и Емилия, които имаха доста силна и успешна година!?

За момента, все още неизвестният автор разпространи още два неприятни колажа, но този път в тях силно засегната е първоначално набедената за главорез в попфолка – Джена. След бегъл поглед над трите изображения, веднага лъсва стилът на автора и без затруднение проличава, че са сътворени от едно и също лице. Творенията са доста добре пипнати и добре обмислени. Целта – скандал и излишна злоба между агитките на певиците.

Е, това вече е факт. Почитателите злобеят едни срещу други, а покрай всичко това потърпевши са само изпълнителите. Чия глава реално „ще висне“, ще разберем след месец на 24 февруари в зала 1 на НДК – София.

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

Коментирай в Delo.bg