Забравете за високо кръвно и шипове с тези рецепти

0

Въпреки развитите технологии и медицина, все още няма лекарство, което може завинаги да ни избави от високото кръвно налягане. Разбира се, съществуват лечения, които да овладеят нивата му, а в някои случаи се стига и до операция. За щастие, народната медицина изиграва своята важна роля и при този случай, предлагайки ни рецепта, с която можем да се отървем от рисковото високо кръвно.

За да си я направите ще са ви нужни три лимона, на които трябва единствено да махнете семките и да ги изчистите, както и 400 грама белен чесън. Разбийте ги с миксера или ги минете през машинка за месо. След това ги сложете в бутилка, която трябва да запечатате с фолио, и да я оставите да престои 24 дни на студено и тъмно място. След този период вземете чаена лъжица от сместа, прибавете към нея половин лъжица канела, 2 с.л. кисело мляко, мед и десетина капки клеева тинктура. Всичко това се смесва и се пие преди лягане. Същото трябва да се приеме сутрин, но без лимоните и чесъна.

Само след седем дни ще забележите, че кръвното налягане ще спадне значително и няма да имате проблеми със сърцето и бъбреците.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

храни, високо кръвноЕфективно домашно лекарство срещу високо кръвно

 

храни, високо кръвноРецепти на лечителя Юрий Батулин слагат край на високото кръвно и проблемите с простатата при мъжете

Освен за високо кръвно изпитана и доказана е и рецептата, която може да ви излекува от шипове на гръбначния стълб.

За нея ще ви е необходима глава лук, или по-скоро най-дебелата й люспа. Сложете върху нея няколко капки катран и наложете на петата на единия си крак и си легнете. Махате люспата като се събудите, а вечерта повтаряте действието на другия си крак. Не трябва да избързвате и да слагате компреса на двата крака едновременно. Не трябва!

С лъжица мед и тютюн от цигара, сложени на парче домакинска хартия и затиснати с наколенка върху коляното пък, ще премахнете болезнените израстъци.

Накълцани листа от зеле, поръсени със силна ракия пък ще ви помогнат да премахнете шиповете от петата си и то за три нощи.

И още природни илачи за добро здраве:

природен лекЗдрави с домашна тинктура от вино и чесън

 

природен лекПремахнете шлаката от червата си с две лесни рецепти на алтернативния лечител Стенли Бъроуз

 

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg