86-годишна вдовица се засели за постоянно на круизен кораб

0

Лий ВахтстетърСред вълните на океани и морета е решила за довърши оставащите й дни живот богата американка. 86-годишната вдовица се засели трайно на голям круизен лайнер. Лий Вахтстетър ще плаща за удоволствието 108 000 паунда лири всяка година, пише в. „Дейли мирър“.

Преди 7 години достолепната дама продава своето луксозно жилище във Форт Лодърдейл, Флорида. Решението й е непоколебимо – живот до края на живота на борда на туристически кораб. Лий Вахтстетър последвала последното желание на нейния покоен съпруг. Преди да издъхне и завещал никога да не спира с круизите. Вдовицата това и направила.

И до ден днешен, вече седем години след кончината на съпруга й Лий Вахтстетър живее на кораба „Кристъл серенити“. Целият екипаж познава възрастната лейди и дори я нарича нежно Мама Лий.

Г-жа Вахтстетър е обиколила няколко пъти целия свят. В началото е започнала да брои пристанищата, на които акостира лайнерът, но в последствие се отказала, защото портовете, на които круизният плавателен съд хвърлял котва станали повече от 100.

Лий ВахтстетърАфинитетът към този вид забавления и любовта на Лий Вахтстетър към туристическите плавания с големи плавателни съдове е придобита. Желанието й било подклаждано от нейния обичан съпруг Менсън, който бил мастит банкер. Приживе двамата имат 89 общи плавания, осъществени по време на половинвековния им брак.

В момента, вече на преклонните 86 години богатата вдовица не спира да се забавлява. Лий Вахтстетър дори всяка вечер се качва с нова рокля на корабния дансинг. Старата дама поддържа и връзка по интернет със своите трима сина и седемте си внука.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg