Ванеса: Не се страхувам от клюки и интриги

0

Ванеса е родена на 10 април 1992 г. в Ямбол. Става част от музикалната компания „Ара Мюзик“, след като преодолява конкуренцията на кастинг за изпълнители. Привлича вниманието на публиката още с дебютната си песен „До стената“. Втората й песен „Миг преди да спрем“ затвърди позициите на талантливата изпълнителка като една от най-обичаните млади дарования на родната попфолк сцена. На 29 септември 2015 г. промотира клипа на новата си песен „Малката“, в която участва и Алисия. Досега песента има над 1,8 млн. гледания само в официалния канал на „Фен ТВ“ в YouTube.

Ванеса– Фен ТВ отбелязва своя 12 рожден ден. Какво ти даде тази телевизия?

Много съм щастлива, че продукцията ми се излъчва по Фен ТВ. Искам да пожелая на целия екип да бъдат живи и здрави, да продължават да бъдат толкова усърдни, както и досега. Телевизията изключително много помага на мен и моите колеги. Пожелавам повече гледаемост и повече фенове.

-Последната ти песен „Малката“, в която участие взима и Алисия, се превърна в тотален хит. Каква е формулата за успех?

Когато правиш нещо, то трябва да го правиш от сърце, с цялата си душа, да даваш всичко от себе си, да се отдаваш на 100 %. Трябва да се изпипва всеки един детайл в целия проект, като започнем от музиката, текста, видеото и въобще цялата концепция. Песента се превърна в хит, което много ме ощастливи, постоянно се върти по дискотеките, по радиата и ще продължавам в същия дух, само напред, с усилия и желание.

-За този успех има ли принос и Алисия?

Със сигурност, както Алисия, така и продуцентът ми Виктор Касъмов, целият екип на „Ара Мюзик“, с който работя. Винаги обсъждаме заедно идеите, всеки дава мнение и решаваме кое е най-добро. Алисия много помогна за успеха на проекта, раздаде се на макс, вложи много енергия и труд. Помогна ми за музиката, участва в написването на текста. Това, че е толкова популярна със сигурност помогна също.

Алисия и Ванеса

Алисия и Ванеса

-След последната песен стана доста по-популярна. Предстои името ти да бъде обект на жълтите медии, да бъдеш вкарана в интриги. Страхуваш ли се от това, което предстои?

Наясно съм, очаквам това да се случи, но мисля, че съм готова. Преживях доста неща, мисля, че съм по-силна отколкото предполагам. Готова съм да се изправя пред това, което предстои, не се страхувам от жълти клюки и интриги, не обръщам внимание на това, което излиза в публичното пространство. Всеки е свободен да си прави изводи и да мисли каквото иска. Аз съм себе си.

Ванеса-Кой е адресатът на „Малката“?

Като цяло посланието на проекта е насочено към момичетата, които са преживели подобно нещо в живота си. Исках да покажа, че една жена трябва да бъде силна, да се изправя пред трудностите, да върви напред и да има самочувствие, да вярва в себе си, да прави това, което я прави щастлива. Не трябва да се оставяме да бъдем лъгани, мачкани, независимо дали от мъжа до себе си или от други хора. Важното е да останеш себе си и да следваш целите си.

-Разпознаваш ли се в песента?

Да, аз също съм преживяла изневяра, може би затова си влязох толкова лесно в ролята. Това е първият клип, който има сюжет и добре се получи актьорската игра.

-Причинявала ли си изневяра?

Не, не съм. Аз съм на мнение, че когато си избрал да бъдеш с даден човек, трябва да си бъдеш с него. Ако в последствие решиш друго, влюбиш се в друг човек, трябва да споделиш с него, че нещата са се променили, чувствата не са същите и да прекратиш отношенията си преди да започнеш нови. Така е редно.-Това не е характерно за дамите в попфолка.

Не е характерно, но аз както забелязвате съм нетипична попфолк певица. Различавам се много и по характер.

Ванеса-Защо реши да се занимаваш с попфолк?

Като цяло стилът ми не е попфолк, моите песни са поп с попфолк мотиви. Самият стил, който изпълнявам е лично мой и искам да бъде разпознаваем от хората. Музиката на Алисия също е различна от останалата. Може би именно заради това ни се получи толкова добре проекта, тъй като стиловете ни си приличат доста.

-Редица изпълнители напуснаха музикалната компания, в която работиш заради „двойните стандарти“ от страна на продуцентите. Ти срещаш ли такива?

В момента се чувствам много добре във фирмата, в която работя. В идеални отношения сме с продуцента ми, той е един от най-близките ми хора, споделям си и лични неща с него. Всеки сам си избира къде да работи и какво да прави. Не само в нашата фирма напускат изпълнители, а и в другите също. Явно не са си намерили мястото все още.

-Не искаш ли да преминеш в Пайнер?

Не, не искам. Тук съм добре и не смятам да правя промени. Ние сме като голямо семейство, помагаме си, докато там няма да бъде така. С колегите не сме зле настроени едни към други, има колегиалност.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg