Уилям и Кейт очакват трето дете

0

Уилям и Кейт – херцозите на Кеймбридж, са в очакване на третото си дете. Това съобщи в социалната мрежа Туитър канцеларията на двореца Кенсигтън.

„Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са радостни да обявят, че херцогинята на Кеймбридж очаква трето дете. Кралицата и членовете на двете семейства са очаровани от новината“ –

се казва в официалния туит.

На този етап не е ясен полът на бебето, нито кога се очаква да се роди.

Уилям и Кейт очакват трето детеКатрин страда от сутрешно гадене и прилошаване, както при първите ѝ две бременности. За нея се грижат в дома й в двореца Кенсингтън в Лондон. Когато беше бременна с принц Джордж, състоянието й беше толкова тежко, че се наложи да влезе в болница.

Уилям и Кейт са на по 35 години. Те сключиха брак на пищна церемония през 2011 г., а през 2013-та се роди синът им Джордж. Принцеса Шарлот е второто им дете, което е на 2 годинки.

Новината за третото бебе беше обявена във важна седмица за семейството. В четвъртък, 7 септември, принц Джордж ще тръгне на училище.

Третото бебе на Кейт и Уилям ще бъде пето по линията на наследяване на британския престол. Уилям е по-големият син на престолонаследника принц Чарлз и покойната принцеса Даяна. Той е първороден внук на кралица Елизабет Втора.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg