Транссексуални ще имат бебе, бащата износва плода

0

Може би това е първата в света транссексуална двойка, която пише историята на една уникална бременност. Бебето ще бъде износено от бъдещия баща! Ето и цялата чудна, но реална история!

diane rodriguez, fernando machado, транссексуални, бебе, Еквадор, Венецуела, ЛГБТ, секс

Необичайните, но щастливи от очакваното събитие през 2016 г. бъдещи родители са Даян Родригес от Еквадор, която преди време е била мъж – Луис и Фернандо Мачадо от Венецуела, който е роден като момиче с име Мария. В двойката бащата – Фернандо /Мария/ износва детето, а майка ще бъде Даян /Луис/. Латиноамериканската транссексуална двойка приемали хормони, за да заличат своя пол и да заприличат на пола, от който дълбоко в себе си искат да са. Въпреки това обаче, двамата не са се подлагали на премахване на половите им органи.

Ето защо бебето е било заченато по естествен път.

„Това беше желанието на двама ни и не е имало нито биологична, нито юридическа причина, която да ни спре, така че – решихме да го направим. Процесът да стигнем до тук беше сложен за всеки от нас. Знаейки, че е наше право, ние решихме да добавим още един участник в нашето семейство“,

казва щастлива Даян Родригес /бъдещата майка, но биологичен баща на очакваното бебе/.

diane rodriguez, fernando machado, транссексуални, бебе, Еквадор, Венецуела, ЛГБТ, секс

Бъдещите родители са активисти към ЛГБТ /организацията на лесбийките, гейовете, бисексуалните и транссексуалните/. Те решили да направят бременността обществено достояние.

diane rodriguez, fernando machado, транссексуални, бебе, Еквадор, Венецуела, ЛГБТ, сексПричината – искат да накарат хората по света да променят отношението си към транссексуалните. Твърди се, че бременността на Фернандо /Мария/ е първата по рода си в Латинска Америка. Там, знаете, Римокатолическата църква е с господстващо влияние.

На този етап от Ватикана не са коментирали бременността на двойката Даян Родригес – Фернандо Мачадо.

В Южна Америка транссексуалните хора са обект на тотална дискриминация.

Само за период от 4 години /2008 г. –  2011 г./ 7 на сто от убийствата на транссексуални в глобален мащаб са станали точно в тази част на света – общо 664 случая.

 

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg