Реклама засенчи Super Bowl и се превърна в световен хит

0

Рекламен клип на италианския автомобилен гигант Fiat, в който малко синьо хапче превръща малка червена кола във Fiat 500х кросоувър, се превърна в хит по целия свят. Рекламното мини филмче беше излъчено по време на Super Bowl в Аризона, САЩ.

Super Bowl FIATКлипът показва застаряваща двойка, попаднала в интимен момент, когато мъжът, без да иска изхвърля малко синьо хапче Viagra през прозореца си. След като подскача наоколо из провинцията, причинителят на ерекция се приземява в резервоара на малък Fiat 500, който бързо се превръща в „надут“ Fiat 500х кросоувър.

Twitter потребителите вкупом се питат: „Защо ? “

Дали американците са прекалено големи пуритани или причината е друга, но рекламата засенчи случващото се на самия Супер Боул.

Рекламата, която е по телевизиите в Италия от близо 7 месеца, жъне голям успех.

Super BowlПотребителите от социалните мрежи са разделени в двете крайности – такива, според които рекламата е безвкусна и оронваща авторитета на възрастните хора, и другата половина, които намират клипчето за забавно и впечатляващо. От италианският концерн FIAT отказаха всякакви коментари относно рекламния клип. Очевидно е обаче, че реализираното мини филмче за тях е повече от огромен успех.

За статистиката – Ню Инглънд Пейтриътс победиха миналогодишните шампиони – Сиатъл Сийхоукс с 28 на 24.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg