Средствата от юбилейния конкурс Мисис Дама на годината 2018 бяха дарени на Борис Христов и каузата „Да помогнем на Боби да проходи“

0

На 23 март 2018 г в София бяха раздадени за десети пореден път годишните награди „Мисис Дама на годината“ 2018. Средствата събрани на конкурса бяха предоставени на Борис Христов и каузата „Да помогнем на Боби да проходи“.

Това не е поредният конкурс за красота, не е състезание. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не известни като „половинката на някой“. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден. Затова идеята е те да получат своето заслужено признание за това, че сами са изградили свое име в обществото.

Над 120 дами бяха кандидатките за разпределение в 27 категории на Мисис Дама на годината 2018, но от тях журито реши да награди само 9.

Водеща на събитието беше Нели Пандилова.

Мисис дама на годината 2018

Ето и наградените дами в юбилейното издание на Мисис Дама на годината 2018:

Категория „Информационни технологии”– Анелия Костадинова – управител и собственик на „Компютър 2000“

Категория “Здраве и диагностика“ е Кремена Месечкова – генетична медико-диагностична лаборатория „Геиника“

Категория „Успешен бизнес“ – Яна Средкова – Play Park – единственият детски център, който си партнира с UNICEF

Категория „Красота и здраве“ – Дима Атанасова – маркетинг мениджър на ПРОДЕРМА ООД

Категория „Здраве – успешен мениджмънт“ – Мерлин Хасанова – представител на болница „Гювен Анкара“ за България.

Категория „Чуждестранен партньор“ – Елена Крумхолц – дерматолог. Член на дамски бизнес клуб в Швейцария.

Категория „Социален проект“ – предаването „Бригада нов дом“ по BTV с водещ Мария Силвестър. Това предаване е един от най-добрите социални проекти реализирани в национален ефир.

Категория „Лоялен партньор“ – наградата получи Боби Чолакова от BIG1.bg.

Категория „Благотворителност“ – Гергана Ташкова – управляващ съдружник и производствен директор на „Марс Амор“ – българският производител на бронежилетки.

Мистър на годината – Атанасиос Сотириадис – основател на PREMIUM HEALTH PRODUCTS Ltd Bulgaria.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg