Сензация каква? Жана Бергендорф пуши трева!

0

Е да ви таковам жълтата новина. То бива да няма какво да пишете, ама „журналистическата“ Ви простотия няма граници. Няма да чета морал. Ще храня жълтината в новината, ако изобщо има новина. Още не бях свършил да пиша за Рут и нейната защитна позиция за „божествената билка“ и хоп – Жана се провини. Да направим една дисекция на безмислието на написаното в информационните сайтове.

„Новината“ придобива и криминален характер. След вероятен семеен скандал в кв. Гео Милев и пристигане на полицай да укротят безредиците, те попадат на „видимо“ доргираната Жана и нейният бивш или настоящ мъж, дрогиран и той. Нещо повече от КРАКА МУ ТЕЧЕ КРЪВ. Вероятно в пристъп на абстиненция хрисимата Жана е извадила един меч, като онези изковани от валерианска стомана в GAME OF THRONES и се е опитала да отсече крайника му. А може би се опитала да го отхапе с необятната си уста? Ами ако са вампири?

Вярно е, за известните хора се пише, особено, когато дават лош пример на обществото. Ама к’во толкова е станало? Жана, както повечето българи и хораq е възможно да се скара с партньора си, с приятелите си, с майка си, с продуцентите си. Може и да пуши трева. Ще пуши, как няма да пуши, като се сети, че Сашка Васева пее опера не трева, ами дърво ще пропуши.

Има си нужда и от една българска Ейми Уайнхаус, която разбира се да не завърши толкова трагично. Все пак марихуаната е лек наркотик и има силно лоби в артистичните среди в наши дни. В този ред на мисли и предходната позиция на Рут Колева си мисля, че това си е по-скоро реклама за Жана, отколкото вреда. Всяко чудо за три дни, но това да си лошото момиче на българската популярна музика, не е чак толкова лошо.

Рут Колева, марихуанаНе, че имам съмнения за конспирация и режисирана постановка, просто Жана да не се коси толкова. Ще се черви пред съседите известно време, но както казах – всяко чудо за три дни. Пък и се оказа, че не е задържана, както някои писаха, ама трябва все някога да излезе под вола теле, нали?

Та нека да обобщя – не е сензация нито че пуши марихуана, нито че е имала скандал от битов характер. Това е масово явление, каквото таланта и хубавата музика не е. Жана Бергендорф е изпълнител със заложби и интересна визия, но с безинтересна музика, каквито са и повечето местни герои. А сензация би било точно второто и аз й го пожелавам.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!



Коментирай в Delo.bg