Съпругата на Краля на рокендрола разкри неподозирана фобия на Елвис Пресли

0

Кралят на рокендрола Елвис Пресли, който е сред най-обсъжданите звезди на шоубизнеса за всички времена, се оказа, че е имал неподозирана до този момент фобия.

Elvis Presley, Елвис Пресли, фобияРазкри я лично бившата му съпруга Пресила Пресли! Оказа се, че изпълнителят на Jailhouse rock е имал панически страх от… микроби.

Признанието Пресила Пресли е направила по време на интервю за Джонатан Рос.

„Той не обичаше да се храни в чужди къщи, защото не искаше да се докосва до прибори и да пие от чаши, използвани от други хора. Поради тази причина винаги носеше собствени сребърни прибори. Служеше си с тях дори в ресторанти. Този му страх – устните му да се докосват там, където са се допирали устните на други хора, се е развил още в много млада възраст“,

разказва Пресила Пресли.

Elvis Presley, Елвис Пресли, фобияВ шоуто на журналиста 70-годишната Пресила Пресли казала още, че фобията на Елвис Пресли от бацили е бил толкова голям, че Кралят на рокендрола носил навсякъде със себе си собствени сребърни прибори.

Елвис и Пресила Пресли се женят през 1967 г. Година по-късно се ражда дъщеря им Лиса-Мари. Двойката се развежда през 1973 г. Въпреки развода, Кралят на рока остава близък с бившата си съпруга до смъртта си през 1977 г..

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg