Уникални снимки на столетници с техни пра правнуци няма как да не Ви разчувстват (галерия)

0

Една снимка стана хит в интернет, а след нея стана лавина от фотографии, запечатали приемствеността между поколенията. Тази снимка е дело на Сара Хам от Гилбърт, Аризона, САЩ. Това всъщност е среща между нейното двуседмично бебче Кейлий Роулънд със 101-годишната й баба Роза Камфилд (пра прабаба на бебето), която починала малко след този миг от вечността – на 30 март 2015 г.

Приемственост между поколенията - снимка на 101-годишна жена и двуседмичното й пра правнуче е хит в интернет

Роза Камфилд е родена на фаталния петъчен 13 юни през 1913 г. Тя е по-малка двете деца в семейството й. Достолепната дама има собствени три деца, петима внука и 10 правнука, а в момента живее заедно с най-голямата си щерка в Чандлър, Аризона.

„Баба ми е родена и израснала в Мичиган. Там тя прекарва целия си живот до 2007 г., когато тя се премества в Аризона. Тя е посещавала училище, което е имало само една класна стая през 20-те години на миналия век. Нейният баща, т.е. моят прадядо е бил първия в родния й град Лъдингтън, който е притежавал автомобил. На 43 години тя  станала учителка в родния си град“,

разказва Сара Хам.

Не е ли изумително – хората на горната снимка имат разлика помежду си точно един век! Публикуването й в интернет през пролетта на миналата година привлече хора от всички краища на света да покажат на целия свят снимки с техни родственици с приблизително същата разлика. Ето някои от тях:

Ето и още теми, които със сигурност биха Ви развълнували:

жана луиза калмен, най-възрастният човек в света, най-старият човек в света, 122 годиниНай-възрастната жена в света надживя адвоката си, ето и сделката, която е сключила с него!

Джеси Галан

Рецептата за дълголетие на 109-годишна жена

 

булка, най-възрастното семейство в света103-годишен се ожени за 11 години по-млада булка

 

пингвиниАвстралиец на 109 години плете пуловери за пингвини

 

105-годишна баба разкри тайната на дълголетието си, алкохол, секс105-годишна баба разкри тайната на дълголетието си

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg