Премахнете шлаката от червата си с две лесни рецепти на алтернативния лечител Стенли Бъроуз

0

Дебелото черво като последна част на храносмилателната система играе няколко изключително важни роли в тялото ни – контролира водния баланс, поддържа стабилна имунната система и подпомага храносмилането.

как да прочистим черватаОт дебелото черво в голяма степен зависи правилното функциониране на организма и здравето като цяло, защото чрез него изхвърляме токсините от тялото си. Ето защо, ако дебелото черво не работи правилно, отровите не могат да бъдат премахнати и вместо това ще се абсорбират в организма.

Целият храносмилателен процес отнема около 24 часа. Въпреки това, нездравословната храна като високо преработената или тази с ниско съдържание на витамини и ензими, може значително да забави храносмилането. Когато спазвате нездравословни диети, тялото се нуждае до три пъти повече време, за да преработи приетото количество храна. Това води до сериозни последици за здравето, тъй като отровите и шлаката се натрупват в целия организъм, което пък от своя страна могат да предизвикат токсично претоварване, а нерядко и рак на дебелото черво.

Най-честият признак на наличието на излишни отпадъци в тялото е запекът. Изхвърлянето на преработената храна в подобно състояние може да бъде доста болезнено и дори опасно.

Какви са симптомите за натровено дебело черво?

Имунната система веднага отслабва и реакциите не закъсняват – по тялото започват да излизат непознати и изненадващи кожни обриви, често срещани са смущения в пикочните пътища, при дамите може да се наблюдава вагинална инфекция. Промени в настроението се твърде вероятни, сред тях са бърза умора, лоша памет, безпокойство и дори депресия. Обща отпадналост на организма – ставни, мускулни и стомашни болки, лошо храносмилане, газове, диария, подуване на корема, запек.

как да прочистим червата

Стенли Бъроуз

В книгата си „The Master Cleanser“ от 1940 г. алтернативният лечител Стенли Бъроуз разкрива най-ефикасните методи за премахване на отпадъци и шлаки от организма. Според Бъроуз процесът на пълно почистване на тялото продължава от 10 до 14 дни. Какво Ви е необходимо за неговия безотказен метод?

1 доза

300 мл филтрирана или охладена преварена вода
1/10 супена лъжица лют червен пипер на прах
2 супени лъжици кленов сироп
сокът от половин лимон

Смесвате всички съставки и приемате в рамките на две седмици от 5-8 пъти на ден.

как да прочистим червата

И още един метод за пълна детоксикация на тялото. В тази рецепта се залага на силата на етеричните масла, които са най-добрите помощници в процеса на прочистване на тялото от натрупани отрови по стените на червата. За една доза са Ви нужни само 250 мл вода, в която слагате 10 капки ментово масло и сока от един лимон. Пиете ли минимум 4 пъти дневно от тази лесна за направа напитка (може до 8 дози дневно), след 2 седмици токсичните отпадъци ще бъдат отстранени от тялото Ви.

И още невероятни рецепти в delo.bg за лесно премахване на шлаките от тялото:

как да прочистим черватаС този лесен метод ще премахнете лесно и бързо шлаката от червата си

 

как да прочистим черватаКанела срещу рак на дебелото черво

 

Галина Шаталова, лечебна смес, копър, валериан, мед, шлака на артериитеБилкова отвара на природната лечителка д-р Шаталова премахва шлаките от кръвоносните съдове и удължава живота

 

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg