Playboy връща чисто голите модели на корицата

0

Фотографиите на напълно голи модели ще се завърнат отново върху корицата на известното списание за възрастни „Playboy“, след едногодишната им забрана.

Съобщението направиха основателят на изданието Хю Хефнър и синът му Купър, като нарекоха предишното решение за отказа от фотосите „грешка“.

„Playboy“ отпразнува новината в Туитър и Фейсбук с хаштаг „Голотата е нормална“ (#NakedIsNormal).

playboy връща голите модели на корицата си„Голотата никога не е била проблем, защото голотата не е проблем. Връщаме се към своя индивидуален стил и отново заявяваме кои сме“ –

написа Купър Хефнър.

Списанието обяви миналата година, че спира да публикува голи снимки на жени, защото те вече не са особено интересни при наличието на толкова безплатна порнография в интернет. Решението беше взето под ръководството на предишния президент на компанията Скот Фландърс, който напусна след няколко месеца.

playboy връща голите модели на корицата сиПрофесорът по журналистика в университета в Мисисипи Самир Хусни каза, че забраната за пълна голота вероятно е отблъснала повече читатели, отколкото е привлякла.

„Комбинацията от „Playboy“ и идеята за облечени модели е вид оксиморон. Те винаги ще носят стереотипа за голо списание“ –

каза той.

Сега, когато съблечените, както майка ги е родила, модели пак ще бъдат част от списанието, „Playboy“ трябва да измисли как да привлече по-младата публика. Факт е, че това поколение израсна в разцвета на цифровите технологии, където голотата е обичайна.

Предизвикателството може да падне върху плещите на 25-годишния Купър Хефнър. Той зае ръководното място на 90-годишния си баща миналото лято.

„Playboy“ върна голите снимки, като публикува изображения на Мис Март – Елизабет Илам, и Мис Април – Нина Даниел. Освен това в броя се появи интервю с актрисата Скарлет Йохансон и материали с актьора Адам Скот и водещия на CNN Ван Джоунс, за онези, които казват, че си купуват списанието, заради неговите статии.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg