Извън протокола: президент на балканска държава показа без свян пищни форми?

0

Дори и най-крутите мерки за защита на личното пространство не успяха да спрат папараци да заснемат държавния глава на една от бившите югославски републики – Хърватия по оскъдно облекло на плажа! Това пише португалски сайт, публикувал горните снимки и статия, която delo.bg преведе и Ви предлага тук.

Колинда Грабар-Китарович

Колинда Грабар-Китарович, президент на Хърватия

„Колинда Грабар-Китарович спечели изборите и да встъпи в длъжност през февруари 2015 г. Фотографиите показват недвусмислено, че красотата и интелигентността могат да вървят ръка за ръка, какъвто е случаят при държавния глава на Хърватия.

В своята управленска платформа Колинда Грабар-Китарович е заложила икономически растеж и социална стабилност чрез защитата на основните човешки права и автономност на системата за постигане на достоен живот и повишаване на равнището му за поданиците й.

Колинда Грабар-Китарович, президент, Хърватия, папараци, секс

Колинда Грабар-Китарович и Росен Плевнелиев

Грабар-Китарович е член на консервативната партия Хърватски демократичен съюз (ХДС), която тласна страната към независимост от бивша Югославия през 1991 година.

Досега Хърватия беше известна с бившия футболист Давор Шукер и с играча на „Реал Мадрид“ Лука Модрич, но сега има нова емблема и то каква – президентът Колинда Грабар-Китарович.“

Оказа се, че публикуваните снимки в португалския сайт, от който delo.bg преведе статията, са на 36-годишната американска актриса Коко Остин (Coco Austin). Освен в киното, Коко се изявява още като модел и танцьорка. Омъжена е за рап изпълнителя Ice-T от 2002 г., а фотографиите наистина са папарашки и са от почивка на семейството в Маями в края на декември 2009 г.

Все пак, delo.bg откри снимки по бански на държавният ръководител на Хърватия Колинда Грабар-Китарович, които споделяме с Вас, за да се убедите, че приликата с американската актриса Коко Остин и голяма.

coco austin, Колинда Грабар-Китарович, президент, Хърватия, папараци, секс

coco austin, Колинда Грабар-Китарович, президент, Хърватия, папараци, секс

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg