Най-красивата баба във Вселената пристана на кмета на Стрелча

0

Хубаво събитие е всяка сватба, особено, когато е по любов. Такъв е случаят на най-красивата баба във Вселената – Дони Василева (Mrs Grandma Universe 2015), и градоначалникът на Стрелча Стойно Чачов. Церемонията беше морска – на брега на морето. Именно под звуците на морето двамата влюбени си казаха заветното „Да“.

Дони Василева и Стойно Чачов си казаха заветното Да на брега на морето в Слънчев бряг.

Милото събитие беше в изцяло тесен приятелски кръг. На него присъстваха дъщерята на булката – Руслана, както и родителите на младоженеца – Продан и Маргарита Чачови. Фил и Вероник Филипови кумуваха на влюбените като долетяха с чартърния си самолет чак от САЩ.

Дони Василева и Стойно Чачов си казаха заветното Да на брега на морето в Слънчев бряг.

Семейната двойка беше избрала бял дрескод за своите гости, а самите те бяха решени в цвета на морската шир.

Новото сем. Чачови подари на своите брачни свидетели маслен портрет, на който са самите те, но пременени в традиционни български носии. Веднага след ритуала те отпътуваха за уникалния гръцки остров Санторини. Именно меденият месец на младото семейство бе пък подарък от кумовете за младоженците.

Като във холивудски романтичен филм, само час след подписването край Черно море, двете семейства отлетяха с частния самолет на Филипови за Средиземно море. Гостите пък до сутринта вдигаха наздравици за щастието на сем. Чачови!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg