Най-ексцентричните герои от новото издание на Книгата на рекордите „Гинес“

0

Ексцентрични и много колоритни са новите герои на обновеното издание на Книгата на рекордите „Гинес“. Един от тях е ирландският месар Бари Джон Кроу, произвел най-много наденички – 78 за една минута.

Осемдесет и пет годишната Бети Гудхард от американския щат Калифорния беше обявена за най-възрастната действаща акробатка на летящ трапец. Тя обясни своя успех с това че в живота си „правела нещата, които й харесват“. Дамата на преклонна възраст започнала цирковото си хоби неотдавна – на 78-годишна възраст.

Друга дама на почтена възраст, Сумико Ивамура, държи рекорда за най-възрастен професионален диджей. През нощта 83-годишната японка се превръща в Диджей Сумирок и възпламенява дискотеките в Страната на изгряващото слънце.

Гинес

59-годишният ексцентрик от Дортмунд, Германия Ролф Букхолц има 516 промени по цялото си тяло, което го прави човешкото същество с най-много външни модификации в света. Той е започнал, след като навършил половинвековен юбилей. Началото било с татуировки и пиърсинги, но по-късно му харесало и си направил още и още… и така до 516!

Британската студентка в художествената академия Елизабет Бонд решила да привлече светлините на прожекторите върху себе си, като създала най-дългите куки за плетена в света с дължина 4,42 метра.

Друг британец, 26-годишният Том Багнъл, попадна в новото издание на „Гинес“ с рекордна скорост, развита от неговия ракетен картинг – 181 километра в час.

Гинес

Елизабет Бонд и Том Бангъл

Животинският свят по традиция е добре представен и в най-новата Книга на рекордите. В нея фигурира и женското куче Федър, което е най-добрият хърделист в света и прескача препятствия с височина 191,7 сантиметра.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg