Майли Сайръс с гол концерт, Риана – модел на бельо

0

Новите събития около любимките на меломаните – Майли Сайръс и Риана вече станаха известни! 22-годишната изпълнителка на Wrecking ball, която избра да гради кариерата си със скандали и оскъдно беляо – Майли Сайръс, планира съвместен гол концерт с фронтмена на групата „Флейминг липс“ Уейн Койн.

rihanna, miley cyrus, Майли Сайръс, РианаИ това няма да е черешката на тортата! По време на общия им спектакъл и публиката ще бъде помолена да свали своите дрехи, като в същото време ще бъде опръскана с бяла течност, по всяка вероятност мляко (като на последното й скандално видео „Dooo it“). За плановете си Майли Сайръс съобщи на страницата си в Туитър. На този етап не е ясна датата на предстоящия млечно гол концерт. Наскоро Сайръс потвърди, че предвижда съвместно турне с бандата „Флейминг липс“ за промоцията на новия й албум „Miley Cyrus & Her Dead Petz“. Тя изрази и „любовните си чувства“ към 54-годишния фронтмен на „Флейминг липс“ Уейн Койн.

„Аз съм 100 процента влюбена в Уейн, и той също е влюбен в мен. Но в отношенията ни няма нищо сексуално!“,

довери тийн любимката Майли Сайръс.

Симпатично, но не и ново е предизвикателството пред друга актуална звезда на музикалната сцена – Риана! Мулатката е сред имената, огласени от Victoria’s Secret за предстоящото на 8 декември тази година ревюто в Ню Йорк.

Майли Сайръс, РианаОсвен Риана, която вече взе участие в модното ревю на Victoria’s Secret през 2012 година, в тазгодишното шоу ще се включат още американската актриса и певица Селена Гомес, а също певецът с канадски произход Абел Тесфайе, по-известен с псевдонима The Weeknd.

Детайли за шоуто не се съобщават. Ясно е само, че музикалните звезди няма да облекат моделите на марката. Victoria’s Secret е компания, която е специализирана в производството на дамско бельо, дрехи, аксесоари и козметика.

rihanna, miley cyrus, Майли Сайръс, РианаПървото дефиле се е състояло през 1995 г. в хотел „Плаза“ в Ню Йорк. Сред ангелите на „Викторияс сикрет“ през годините са били Жизел Бюндхен, Миранда Кер, Хайди Клум, Адриана Лима и Алесандра Амброзио.

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg