Луна: Бойко сам ще дойде при мен

0

Луна е родена на 2 април 1971 г. в Шумен. От малка проявява музикални наклонности, като пее и свири от 12-годишна на китара. Записва се в Математическа гимназия, като единствената с музикална паралелка, но не завършва, защото е изключена, заради свое изпълнение на училищен празник. От 15-годишна пее в заведения по морето. Мести се в столицата, където работи като секретарка във фирма и едно от задълженията ѝ било да купува вестници. В един от тях прочита обява: „Оркестър търси певица с готов репертоар“. Отзовава се и бива избрана. Изнася множество концерти и има участия в цялата страна. Следва периодът от 90-те години, в който Луна пробива в Швейцария – в сръбското заведение „Гордония“. Там пее на сръбски, български, италиански, английски, немски. Завръща се в България под името Луна, като изпълнител на набиращия популярност попфолк жанр. Открита е от композитора Николай Дамянов и поета Тодор Анастасов. Участва във VIP Brother, където обявява своята кандидатура за президент на България. Във формата Луна отправи предложение за брак към премиера Бойко Борисов.

-Успяхте ли да си починете след излизането от ВИП Брадър?

-Няма от какво да си почивам! Не съм се изморила, нямаше от какво. Забавлявах се на воля на това, че успях с лекота да сваля маските на слабите играчи. Хората в къщата бяха предсказуеми и лесни за разгадаване. Стратегиите им не ме конкурираха по никакъв начин, разликата между мен и останалите се видя от цяла България! Зрителите се наслаждаваха и разбраха моите послания, а за съжаление анализаторите се изложиха в предположенията си към мен, защото не ме разгадаха. Това на чист български език означава, че трябва да си сменят професиите. Шоуто, което направих, е за интелигентна публика, която преобладава в моята родина България. Отдавна е демоде да подценяваш хората, което аз доказах, че не е правилно. В къщата на Вип Брадър целенасочено противопоставих и изнервих съквартирантите, принуждавайки ги по този начин сами да свалят фалшивите си маски, с което в последствие ме нарекоха „феномен“, за което благодаря.

-В предварителен разговор заявихте, че не желаете да се спекулира повече с името Ви. Какво се е случило и кой е злоупотребил?

-На мнение съм, че всеки трябва се храни, но зависи как и по колко. Всичко, което се изписа на мой гръб, може би направи много хора богати или още по богати, за което се радвам, но невярната информация за Луна преобладава, което говори за непрофесионализма на мнозина. Фактът, че Луна е най-коментираната тема в България доказва само едно, че лесно можеш да постигнеш всичко тук, без много усилия, стига да знаеш как. Аз го доказах без много усилия. Дори без да се разкрия и най вече да остана загадка, което го умеят малко хора! Вие преценете какви качества се изисква за това.

-Почитателите на попфолка нямат търпение да посетят Ваше участие. Кога започват ангажиментите Ви в нощните клубове?

-Пея за удоволствие, както не веднъж съм споделяла. Ще се срещна с всички, които искат да ме видят и да изпеем заедно любимите ми хитове. С удоволствие ще ги разцелувам всички. На 9 ноември ще бъда в една от най-големите дискотеки в Студентски град. Ще посетя и всички градове в страната, които обожавам. За мен най-важна е срещата ми с хората, за да разбера най-вече техните проблеми и да разговарям с тях, а музиката е само топлата ми връзка с тях за по-бързо осъществяване на нашите срещи, както винаги е било. През 2016 година ще имам нужда и от тяхната подкрепа, от подкрепата на всички Вас.

-Да очакваме ли нови песни?

– Да, ще запиша нов албум, който ще бъде №9 в моята кариера. С най-голямо удоволствие ще направя и подарък за всичките ми колеги, които пеят песните ми като им дам музиката на всичките ми хитове, за да спрат да пеят върху гласа ми.

-А дует с някого?

-Отворена съм за професионална работа с всички, стига да са искрени и последователни в намеренията си. И да могат да пеят, разбира се!

Луна-Бихте ли приели да влезете отново в къщата на Биг Брадър, ако Ви поканят?

-Да, с най-голямо удоволствие, ако рейтингът и доброто шоу са важни за тях. И най-вече, ако могат да си позволят най-добрия играч.

-Обидена ли сте на продуцентите?

– Благодарна съм им за поканата и го доказах в шоуто, визирам продуцентите. Сега топката е в тях да ми се отблагодарят заслужено.

-Как се почувствахте като разбрахте, че не Бойко Борисов, а Ненчо Балабанов стои зад записа, който видяхме в предаването?

-Забавлявах се. Нали не мислите, че трябваше да разваля своя спектакъл, показвайки, че не е „бъдещият ми съпруг“, на който не мога да сбъркам гласа никога, а е един актьор, който търси поле за изява? Дори и на него му помогнах да се изяви, не мислите ли? Както и на Джино му направих по-приемлив и успешен имидж. Освободих го от косата му, защото тя му пречеше. С нея изглеждаше със схванат врат през цялото време и зрителите са го забелязали. Сега той ще е успешен и ще трябва да ми благодари. Поне на това ги научих.

Луна-Ще се опитате ли да се срещнете с премиера Борисов и какво ще му кажете?

-Той сам ще дойде при мен и тогава ще се разберем. България има нужда от градивна промяна, от спокоен и щастлив народ! Аз се боря за това с каквото мога. Чрез формата и възможността, която ми даде Биг Брадър доказах, че в България всичко е възможно, стига да знаеш как да го постигнеш. Аз определено знам! За финал ще кажа: Говори президентът! Ваша Луна, обичам Ви!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg