Куче с човешко лице – новият хит в интернет

0

Снимка на куче с човешко лице въодушеви потребителите на социалните мрежи, като хората започнаха да го сравняват с различни знаменитости. Йоги предизвика фурор в интернет, след като Reddit публикува фотография, на която домашният любимец е със своята приятелка Дария, 8-годишно куче от породата ши тцу.

куче с човешко лице

Самият Йоги е кръстоска между ши тцу и пудел и навърши една година миналия месец. „Изглежда сякаш има човешко лице“, гласи текстът към снимката. Много хора се съгласиха с това заключение.

„Той има най-човешките очи, които съм виждал на куче, но не е само това. Виж леката му усмивка, която може да принадлежи само на мъж на средна възраст, който е отдал душата си на корпоративния свят“ –

пише жена на име Мишел.

Изображението се появи и в Туитър, където хората оприличиха Йоги на знаменитости като Ед Шийран, Никълъс Кейдж, Джейк Джиленхол и Пол Ръд.

В ерата на дигитализацията е много лесно да се обработват снимките, затова от изданието се обърнаха към собственичката на кучето Шантал Дежарден и я попитаха дали е използвала Фотошоп.

„Изобщо не е обработвана. Това са моите кучета“ –

каза 27-годишната жена от Масачузетс.

„Вероятно е заради очите му и начина, по който гледа към обектива“ –

добави тя и призна, че не е забелязвала „човешкото лице“ на своя домашен любимец преди.

„Той е много щастлив. Обича да си играе и да се гушка. Забавно е, защото не го бях виждала по този начин преди“ –

разказа собственичката.

Шантал определи Йоги като „добро момче“ и отрече той да прилича на Никълъс Кейдж, друг филмов актьор или който и да било мъж.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg