Крис Захариев измести Емил Конрад от сърцата на младите българи с това трогващо видео послание

0

Един 17-годишен българин е на път да стане новият герой на младите хора у нас. Или… вече е! Запознайте се с Крис Захариев, който хвърли ръкавицата на своите връстници с това кратко видео за благодарността. С няколко силни видеопослания 17-годишният столичанин категорично детронира Емил Конрад от челното първо място в сърцата на момичетата и момчетата в онази „трудна“ възраст (13-19)!

Крис ЗахариевПовечето родители със сигурност са се отчаяли, че влиянието на платформите за видеосподеляне и социални контакти в глобалната мрежа ще съсипят тотално ценностите на младите хора у нас. Крис върна с този авторски клип надеждата на всички в България за свежестта и силата на тийнеджърското съзнание.

Кое от твоите желание е най-голямото?

А ако утре се събудиш само с нещата, за които си благодарил на Бог днес, какво би имал?

Да, всъщност истинските неща са най-лесни за възприятие – до младите хора в този забързан век на нови технологии стигат максимално бързо само изчистените от тежки думи фрази и послания. Ето защо този млад мъж е успял да достигне до сърцата на днешните тийнейджъри с няколко въздействащи фрази.

Крис Захариев

Чуйте и Вие посланието на Крис Захариев за благодарността, което със сигурност ще Ви разтърси. Има смисъл, има хора, които вдъхват надежда, че нещата у нас могат да бъдат по-добри.

Споделяйте, за да стигне до повече момчета и момичета в ученическа възраст – нашето бъдеще!

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg