Уникални техники за контрол над съзнанието

0

Редица изследвания доказват, че елементите за вмешателство на съзнанието биват елиминирани само при излагането наяве на методите за неговото контролиране. Сред най-трудните вмешателства са физическите.

Най-ужасяващият и в същото време най-явен метод за контрол на съзнанието е образованието.

Това е било най-добре развито в нацистките и фашистките години, за да се променят „различните“ деца. Системата, в която и днес живеем има за цел да направи поколение от безчувствени, не мислещи и сервилни хора, подчиняващи се на малка група управляващи.

Опит за контрол на съзнанието е правила многократно и армията,

а именно военният ум е най-опасен, тъй като войниците симпатизират на структурната йерархия. Затова постоянно биват изобретявани устройства, с които да бъдат превръщани войниците в роботи за убиване.

съзнаниетоТези, които искат да ни управляват, искат да бъдем пристрастени към нещо, като например наркотиците. Средство за това е и психиатрията, целяща да описва хората чрез психическите им разтройства, вместо чрез потенциала на хората. Днес значително нараства броят на самоубийствата в армията на САЩ, например.

Днес навсякъде сме обградени от електрически устройства, с които да си помагаме. Доказано е, че този електромагнетизъм оказва влияние върху нашия мозък. Тези ел вълни, които ни заливат изменят съзнанието ни, което се подпомага от новите предаватели.

В последните години сме придобили навик да заспиваме пред компютъра или телевизора, които са се превърнали в мощно оръжие за контрол на съзнанието. Оказва се, че скоростта, с която окото може да види е по-малка, отколкото тази на пренасянето на информация на светлина чрез премигване. До по-ниско кръвно налягане може да доведе дългата игра на компютър, която забавя и преноса на кръв до мозъка. До загуба за представата за реалността пък водят военните или бойните игри. Именно на това се дължи и големият процент на масови убийства, предимно в САЩ.

Тези страшни факти ни карат да помислим над това дали е възможно да затворим широко отворената кутия на Пандора или човечеството вече е поело пътя към контрола над съзнанието.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg