Лечителката Хулда Кларк: Микс от тези 3 билки бори над 30 болести

7

Борбата срещу туморните клетки стартира от знанието за техния причинител, независимо дали са доброкачествени или злокачествени. В много от случаите болестите и болестните състояния са предхождани от определен вид инфекция. Тя се свързва с редица локални или общи симптоми, най-общо определяни като възпаления.

Инфекциозните агенти са бактерии, паразити, микроскопични гъби, вируси, вироиди, приони. Много лекари и изследователи правят различни констатации за точните причинители на рак. В своята практика на независим учен Хулда Кларк твърди, че виновни за това тежко заболяване са само паразитите и допълва, че всички те са много чувствителни към три определени съставки/билки и могат да бъдат убити чрез приема им в точно съотношение. Това лечение не се основава на лекарства, което според Кларк го прави изключително безвредно, на фона на всички други алтернативи.

комбинация от тези три билки бори рак

д-р Хулда Кларк

Хулда Кларк е, може би, най-споменавания учен и изследовател в областта на паразитите. Тя счита, че всички тежки болести на 100% са предизвикани от паразити. Нейната теория е доста оборвана, а нейни колеги твърдят, че трудовете й не предоставят „надеждни доказателства“ за това.

Въпреки спорният отзвук, билковото лечение, което Кларк препоръчва, е доста разпространено и познато в превенцията срещу туморните образувания. На помощ идват плода на Зеления орех, билката Бял пелин и цветето Карамфил. За разлика от фармацевтичните продукти, които са насочени към унищожаването на един или два паразитни вида, тези съставки действат широкоспектърно и нямат странични ефекти. Условието е единствено да се използват заедно.

„Пелинът и обелките от плода на зеления орех убиват туморните клетки във всичките им стадии на развитие. Карамфилът ги убива още в зародиш“,

се казва в някои от статиите по темата.

И докато теорията на Кларк за паразитите като виновници за всички тежки заболявания се смята за ненадеждна, то тези три съставки имат ДОКАЗАНИ безспорни качества, които не могат да бъдат оборени:

Зелен ОрехЗеленият орех е с богато съдържание на йод и желязо. Той допринася за нормалната функция на имунната и нервната система. Благоприятства когнитивната функция и производство на натироидни хормони. Добър регулатор е на процесите в щитвидната жлеза.

 

Бял ПелинСладкият пелин е с богато съдържание на горчиви гликозиди, флавоноиди, витамини A, C, B6 и К, както и органични киселини. Допринася за нормалния синтез на цистеин и регулирането на хормоналната дейност в организма.

 

КарамфилКарамфилът е богат на омега-3 мастни киселини, витамин К, фибри и витамин С. Изключително средство за превенция на широкоспектърни възпалителни процеси. Допълнително допринася за поддържането на нормалната концентрация на холестерол в кръвта.

В България могат да се намерят хранителни добавки, съдържащи тези 3 съставки. Препоръчителният прием е минимум 3 месеца.

В книгите си Кларк пише, че именно комбинацията на зелен орех, сладък пелин и карамфил убива паразитите, причинители на болести като СПИН, рак, фибромиозит, фибромиалгия, язва, колит, цистит, ендометриоза, менопауза, предменструален синдром, менструална болка, безплодие, простатит, панкреатит, астма, артрит, бронхит, диабет, главоболие, мигрена, псориазис, витилиго, акне, екзема, високо кръвно, глаукома, безсъние, алергии, депресия, язвена болест, инсулт, миома, ерозия, аутизъм и др.

Ако сте привърженици на природната медицина, вижте и другите съвети в delo.bg за лечебни растения:

билка, бял равнец, златовръх, гроздето на Зевс,Признаха билката златовръх като лек срещу депресия

 

Корен от глухарче, рак, ракови образуванияЧаят от това растение е 100 пъти по-ефективен от химиотерапия и убива раковите клетки за два дни

 

Лайка, магданозС чай от лайка живеем по-дълго, от магданоз – отслабваме

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!7 коментара

  1. Вержиния Динекова на

    Вержиния Динекова – 06.04.2017 г. в 18.11 мин.

    Много радващо е, че трите продукта, които препоръчва доктор Хилда Кларк са полезни за най-различни заболявания: обелките на зеления орех, сладкия пелин и подравката карамфил´
    Но тя не дава никаква конкретна рецепта, за приготвянето им.
    Това нявява на мисълта, че се опитва да рекламира хранителни добавки, които във всички случаи са приготвени с добавка на определени препарати, химикали и прочия. Добре би било да предложи природна рецепта за приготовлението им, а не хранителни добавки, с каквито пазарят е препълнен. Хората вече са доста предубедени и не се склонни да вярват в полезността им.

Коментирай в Delo.bg