Сурогатна майка ще ражда третото дете на Ким Кардашиян и Кание Уест за $114 000

0

Американската тв звезда Ким Кардашиян и нейният мъж – рапърът Кание Уест, са наели сурогатна майка. Те са подписали с жената и представляващата я агенция договор за компенсация за 113,85 хил. долара. За това съобщава TMZ, позовавайки се на източник, близък до звездната двойка.

Онлайн изданието не споменава името на бъдещата сурогатна майка и на агенцията.

Уточнява се, че жената ще получи 45 000 долара, а компанията 68,85 хил. долара. Ако при инвитро оплождането има повече от един ембрион, то за всяко допълнително износено дете сурогатната майка ще получи по още 5000 долара. Освен това, в случай, че загуби репродуктивните си органи заради бременността, ще й бъдат платени още 4000 долара.

Ким Кардашиян и Кание Уест наеха сурогатна майка за третото си дете

Редакцията на изданието дори е узнала и за

ограниченията, които налага договорът на избраната сурогатна майка.

На нея са и забранени половите контакти за няколко седмици до процедурата по инвитро оплождането и след това. Жената не трябва да пуши, да употребява алкохол, да посещава сауна, да боядисва косата си, да яде сирене и риба и да не се увлича по кофеина.

Ким Кардашиян и Кание Уест наеха сурогатна майка за третото си детеВ договора е отбелязано, че Кардашиян и Уест „ще признаят юридически родителските отговорности за всяко дете, в това число и ако има такова с вродени и други аномалии и дефекти“.

36-годишната Кардашиян и 40-годишният Уест възпитават двете си общи деца – четиригодишната дъщеря Норт и сина им Сейнт.

След раждането на второто дете лекарите предупредиха Ким, че трета бременност е сериозна заплаха за живота и здравето й.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg