Кеч с известни българи за първи път на живо у нас

0

Ако сте почитатели на силовите спортове, вече може да се насладите за първи път у нас на кеч двубои на живо! Мачовете ще бъдат част от събития в някои от най-големите български градове. Всеки двубой ще бъде с шоу битки, истински ринг, колани, съдии, т.е. всички детайли от WWE борбите. Уникалното в случая е, че на ринга ще се качват родни знаменитости, сред които певци, водещи, актьори, както и шоумени. Популярната и талантлива родна актриса Яна Маринова първа се престраши да излезе на ринга. Ако сте почитатели на звездата от „Връзки“, „Стъклен дом“ и „Хотел България“ знаете, че красивата българка има изключителна страст към бойните спортове и изкуства, като самата тя вече също е била каскадьор.

Кеч

Част от останалите, които ще мерят сили на ринга са колегата на Яна Маринова Ники Станчев, журналистът Павел Владимиров, музикантът, познат като Scar Fate Петър Борисов.

Най-интересните моменти от битките ще попадат в полезрението на режисьора Ники Станчев, под чието ръководство ще бъде заснет и игрален филм със заглавие „Hitchhiking for Diamonds“ на непозната до сега за България тематика, каквато е кечът. В една от ролите ще видим известният блогър Кристиан Танев, а за кеч сцените Ники Станчев, заедно с другия „двигател на проекта“ Петър Борисов, ще проведат кастинги. Това ще бъде вторият голям проект на талантливия режисьор след „Момичето от НиЗката Земя“, който беше една от БГ лентите на 88-те награди „Оскар“ и скоро ще е на фестивала „Златна Роза“. Изпълнителен продуцент и PR на филма са Plovdiwood Entertainment, които застанаха зад иновативната идея на Ники и Петър. За най-нетърпеливите, вече излезе и промо на филма, което могат да видят в това видео:

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg